TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Bal National
Rode bonenbal met chili sin carne en koriander-limoenrijst. Arancini met gepofte wortel en pompoen.
«
»
06:15 Feest van Eigen Bodem
Bart Desmidt kiest voor potjesvlees, aardappelpannenkoekjes met bloedworst en echte boerenpatÚ.
«
»
06:40 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
07:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Tel Aviv verkent Yotam IsraŰls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
08:00 Soep!
de chefs maken een pittige paprikasoep en een roomsoep van paling en gerookte paling.
«
»
08:20 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeu´ge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
08:50 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
09:55 KLAAR IN 20 minuten
Anne-Sophie maakt pasta vongole met een twist door het met miso, zeekraal en asperges te serveren.
«
»
10:20 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:15 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
12:00 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
12:15 De Smaaktoerist
Jeroen trekt naar het Pajottenland en vindt er onder andere een vlierboer en een kaasmaker.
«
»
13:15 KLAAR IN 20 minuten
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
13:40 DIY
Er wordt rijstpap, aardbeienconfituur, knńckebr÷d en augurk gemaakt.
«
»
14:05 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
14:55 Vietnjam, met Quyŕn
Quyŕn reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
15:20 KLAAR IN 20 minuten
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
15:50 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
16:25 A la carte
Johan Segers maakt een uitgebreide kalfsblanket, hier is wat geduld bij nodig maar het is het waard.
«
»
16:50 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
17:10 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
De Italiaanse chef Peppe Giacomazza bereidt open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto.
«
»
17:55 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
18:50 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
19:05 Pasta & Risotto
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
19:25 Sportfood
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
20:15 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeu´ge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
21:05 De Dagschotel
Sterrenchef Bart Desmidt kiest voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
21:20 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
22:10 Piet Patron
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van LikokÚ.
«
»
22:35 De Hofleverancier
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
23:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeu´ge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
23:55 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
00:15 Vietnjam, met Quyŕn
Quyŕn reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
00:40 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediŰnten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
01:15 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:45 Tot op het Bot: Het Varken
Chef Johan kiest voor een stuk vlees dat bekend is in elke Vlaamse keuken: de varkenskotelet.
«
»
02:05 KLAAR IN 20 minuten
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
02:30 De Dagschotel
Sterrenchef Bart Desmidt kiest voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
02:40 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
03:00 Piet Patron
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van LikokÚ.
«
»
03:25 De Hofleverancier
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
03:45 KLAAR IN 20 minuten
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
04:10 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeu´ge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
04:30 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
05:05 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediŰnten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
05:35 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers