
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Bal National |
Rode bonenbal met chili sin carne en koriander-limoenrijst. Arancini met gepofte wortel en pompoen.
«
»
06:15 | Feest van Eigen Bodem |
Bart Desmidt kiest voor potjesvlees, aardappelpannenkoekjes met bloedworst en echte boerenpaté.
«
»
06:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
07:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
08:00 | Soep! |
de chefs maken een pittige paprikasoep en een roomsoep van paling en gerookte paling.
«
»
08:20 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
08:50 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
09:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt pasta vongole met een twist door het met miso, zeekraal en asperges te serveren.
«
»
10:20 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:15 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
12:00 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
12:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt naar het Pajottenland en vindt er onder andere een vlierboer en een kaasmaker.
«
»
13:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
13:40 | DIY |
Er wordt rijstpap, aardbeienconfituur, knäckebröd en augurk gemaakt.
«
»
14:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
14:55 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
15:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
15:50 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
16:25 | A la carte |
Johan Segers maakt een uitgebreide kalfsblanket, hier is wat geduld bij nodig maar het is het waard.
«
»
16:50 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
17:10 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
De Italiaanse chef Peppe Giacomazza bereidt open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto.
«
»
17:55 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
18:50 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
19:05 | Pasta & Risotto |
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
19:25 | Sportfood |
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
20:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
21:05 | De Dagschotel |
Sterrenchef Bart Desmidt kiest voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
21:20 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
22:10 | Piet Patron |
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké.
«
»
22:35 | De Hofleverancier |
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
23:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
23:55 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
00:15 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
00:40 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
01:15 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:45 | Tot op het Bot: Het Varken |
Chef Johan kiest voor een stuk vlees dat bekend is in elke Vlaamse keuken: de varkenskotelet.
«
»
02:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
02:30 | De Dagschotel |
Sterrenchef Bart Desmidt kiest voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
02:40 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
03:00 | Piet Patron |
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké.
«
»
03:25 | De Hofleverancier |
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
03:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
04:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
04:30 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
05:05 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
05:35 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»