TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
06:40 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
07:30 De Smaaktoerist
«
»
08:00 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt gepaneerde sushi met groene asperges en een avocado-wasabidip.
«
»
08:15 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt bloemkoolrisotto.
«
»
08:55 Tot op de Graat
Johan gaat aan de slag met de griet en laat zien hoe je de prachtvis moet bereiden in de oven.
«
»
09:20 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuďge pastasalade bij van burrata.
«
»
09:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuďge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
10:05 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
10:40 De Chalet, Hollandse Maatjes
Op hun laatste weekenddag vangen de mannen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
11:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
12:50 KLAAR IN 20 minuten
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
13:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
14:10 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
14:25 Apero - Dining
Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
15:00 KLAAR IN 20 minuten
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
15:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
16:20 Soep!
de chefs maken een pittige paprikasoep en een roomsoep van paling en gerookte paling.
«
»
16:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuďge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
17:10 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Anne-Sophie maakt pasta vongole met een twist door het met miso, zeekraal en asperges te serveren.
«
»
17:55 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
18:45 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
19:30 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
20:05 De Smaaktoerist
Jeroen trekt naar het Pajottenland en vindt er onder andere een vlierboer en een kaasmaker.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
21:10 DIY
Er wordt rijstpap, aardbeienconfituur, knäckebröd en augurk gemaakt.
«
»
21:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
22:45 Peppe's Pasta
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
23:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:00 Sportfood
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
00:30 Feest van Eigen Bodem
Bart Desmidt kiest voor potjesvlees, aardappelpannenkoekjes met bloedworst en echte boerenpaté.
«
»
00:55 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
02:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
03:10 DIY
Er wordt rijstpap, aardbeienconfituur, knäckebröd en augurk gemaakt.
«
»
03:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
04:15 Peppe's Pasta
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
04:25 KLAAR IN 20 minuten
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
04:50 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:20 Sportfood
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers