
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
06:40 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
07:30 | De Smaaktoerist |
«
»
08:00 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt gepaneerde sushi met groene asperges en een avocado-wasabidip.
«
»
08:15 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt bloemkoolrisotto.
«
»
08:55 | Tot op de Graat |
Johan gaat aan de slag met de griet en laat zien hoe je de prachtvis moet bereiden in de oven.
«
»
09:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuďge pastasalade bij van burrata.
«
»
09:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuďge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
10:05 | Nuances |
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
10:40 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Op hun laatste weekenddag vangen de mannen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
11:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
12:50 | KLAAR IN 20 minuten |
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
13:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
14:10 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
14:25 | Apero - Dining |
Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
15:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
15:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
16:20 | Soep! |
de chefs maken een pittige paprikasoep en een roomsoep van paling en gerookte paling.
«
»
16:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuďge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
17:10 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt pasta vongole met een twist door het met miso, zeekraal en asperges te serveren.
«
»
17:55 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
18:45 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
19:30 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
20:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt naar het Pajottenland en vindt er onder andere een vlierboer en een kaasmaker.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
21:10 | DIY |
Er wordt rijstpap, aardbeienconfituur, knäckebröd en augurk gemaakt.
«
»
21:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
22:45 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
23:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:00 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
00:30 | Feest van Eigen Bodem |
Bart Desmidt kiest voor potjesvlees, aardappelpannenkoekjes met bloedworst en echte boerenpaté.
«
»
00:55 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
02:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
02:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Peppe Giacomazza maakt overheerlijke kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella.
«
»
03:10 | DIY |
Er wordt rijstpap, aardbeienconfituur, knäckebröd en augurk gemaakt.
«
»
03:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
04:15 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
04:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
04:50 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:20 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»