TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 The Coroner
De nieuwe burgemeester van het dorp wordt dood aangetroffen in een hotelkamer. Jane onderzoekt de zaak, maar het onderzoek brengt ook haar eigen leven in gevaar.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Gemma Jackson doet zich voor als Rosemary om Engleton Park binnen te komen.
«
»
06:50 New Tricks
Bij een verbouwing op een begraafplaats wordt een buste aangetroffen die besmeurd is met bloed.
«
»
07:40 Ghosts
Op Button House is de grote dag aangebroken, maar alle plannen worden verstoord.
«
»
08:15 Call the Midwife
De inwoners van Poplar klagen over spiritusdrinkers die op straat rondzwerven, maar Nancy raakt bevriend met een van hen, genaamd Bernard. Ze begint dan te begrijpen hoe hij in die situatie is terechtgekomen.
«
»
09:10 Midsomer Murders
Midsomer bruist van opwinding door de komst van de jaarlijkse "Paramount Dance Extravaganza".
«
»
09:55 Midsomer Murders
Midsomer bruist van opwinding door de komst van de jaarlijkse "Paramount Dance Extravaganza", maar achter de lovertjes en glimlachen schuilen diepgaande vetes en passies.
«
»
10:45 Miss Scarlet and the Duke
De laatste aantekeningen die Henry Scarlet voor zijn dood maakte, voeren Eliza en Duke naar een schijnbaar verlaten gevangenis aan de rand van Londen.
«
»
11:35 Why Didn't They Ask Evans?
Frankie en Bobby verleggen hun onderzoek naar The Grange, een enorme psychiatrische kliniek die dreigend boven het landschap van Hampshire uittorent. Alle sporen leiden nu naar de kliniek.
«
»
12:20 Death in Paradise
Als een potje schaken uitloopt op moord moet het team samenwerken om erachter te komen hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. De commissaris wordt geconfronteerd met zijn verleden door de laatste persoon die hij verwacht had te zien.
«
»
13:15 Hope Street
Wanneer er kostbare wedstrijdduiven worden gestolen, kampt Marlene met een probleem.
«
»
14:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit wanneer een meisje voor dood is achtergelaten bij een schoolfeest voor jongens.
«
»
14:50 New Tricks
UCOS dreigt gesloten te worden als ze beschuldigd worden van het verkeerd benaderen van een zaak. Het team werkt aan hun laatste zaak, die begint met de bloederige moord op een politieke activist van 15 jaar geleden.
«
»
15:45 All Creatures Great and Small
Er zijn drie maanden verstreken en het is nu lente 1939. Iedereen moet zich aanpassen aan een aantal grote veranderingen die plaatsvinden in Skeldale. Tristan is nu gediplomeerd dierenarts en James en Helen gaan bijna trouwen.
«
»
16:45 Miss Scarlet and the Duke
Door de puzzelstukjes in elkaar te passen probeert Eliza erachter te komen wat er werkelijk met haar vader is gebeurd. Moses heeft veel criminele banden, waardoor hij tijdens het onderzoek als verdachte naar voren komt.
«
»
17:50 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden onder druk gezet om de dood van een volleybalspeler op te lossen, terwijl Selwyn opkomt voor een oude vijand.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Terwijl Troy een functionaris van Natuurbehoud helpt bij een onderzoek naar de illegale verkoop van vogeleieren, onderzoekt Barnaby de plotselinge verdrinkingsdood van een man die naar het schijnt zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
20:00 Midsomer Murders
De twee inspecteurs ontdekken al snel dat hun onderzoeken elkaar kruisen als een man die een illegale collectie vogeleieren blijkt te hebben ook wordt vermoord.
«
»
21:00 DCI Banks
Nu David Hornby verdachte is in de zaak is Annie gedwongen toe te geven dat de vader van haar baby niet op de hoogte is van haar zwangerschap.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne en haar entourage gaan naar een chalet om in juli een witte kerst te vieren.
«
»
23:05 Around the World in 80 Days
Phileas en zijn reisgenoten hebben India bereikt, maar Passepartout is boos op zijn baas.
«
»
00:05 All Creatures Great and Small
Net wanneer James aan het leven in de Dales begint te wennen, verschijnt Siegfrieds jongere broer Tristan ten tonele, wat het dagelijkse leven in Skeldale House danig verstoort.
«
»
00:50 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit wanneer een meisje voor dood is achtergelaten bij een schoolfeest voor jongens.
«
»
01:35 Happy Valley
Catherine wordt gekwetst door iemand in haar nabije omgeving. Faisal komt onder druk te staan.
«
»
02:30 Jonathan Creek
De dromen van een oudere vrouw blijken profetisch en komen exact overeen met de details van twee sterfgevallen. Is ze helderziend, of wordt ze gemanipuleerd door een sluwe moordenaar.
«
»
03:20 All Creatures Great and Small
Net wanneer James aan het leven in de Dales begint te wennen, verschijnt Siegfrieds jongere broer Tristan ten tonele, wat het dagelijkse leven in Skeldale House danig verstoort.
«
»
04:05 Silent Witness
Nikki is verdwenen en Harry racet tegen de klok om de moordenaar te vinden. Hij ontdekt echter een hoge mate van corruptie.
«
»
05:00 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers