
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
06:35 | Nuances |
Thierry Theys combineert de heerlijke langoustine met een fijn stukje ham: de Pata Negra.
«
»
07:00 | Tot op de Graat |
Er staat een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
07:20 | De Gastentafel |
Jan Tournier bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
08:25 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
09:15 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt onder andere steak fiorentina met ovenaardappeltjes en gebakken makreel.
«
»
09:55 | Apero - Dining |
Andy de Brouwer serveert een witte port en Jeroen de Pauw zet een uitbundige party-mix op tafel.
«
»
10:25 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
10:45 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:40 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
12:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
13:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
13:55 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
14:45 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips en bereidt een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
15:05 | Veggie! |
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
15:20 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
15:40 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
16:35 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt wielrenner Greg van Avermaet uit en bereidt voor hem een chocolade sablé.
«
»
17:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een lekker stoofpotje van zeetong met jonge prei en aardappeltjes.
«
»
18:00 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
18:50 | Culinair Thailand |
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
19:15 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
19:55 | De Dagschotel |
Jan Buytaert trekt de staartvis een schnitzeljasje aan en maakt er een lekker ouderwetse stoemp bij.
«
»
20:10 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
20:20 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
«
»
21:10 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
21:25 | De Gezonde Goesting |
Steffi maakt samen met haar vriendin Gaëlle roze wraps en skinfood dat meteen wordt getest.
«
»
22:05 | De Dagschotel |
Eén van de chefs maakt een lekker gerecht klaar dat de kijker thuis gemakkelijk kan namaken.
«
»
22:15 | BBQ Vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
22:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
23:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
00:15 | Soep! |
De chefs maken consommé met kruidenpannenkoekjes en een aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
00:30 | Smossen Mag |
Topchef en patissier Roger van Damme en drie jonge gasten maken samen hartige cupcakes.
«
»
01:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
01:35 | Tot op het Bot: Het Rund |
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
01:55 | De Dagschotel |
Chef Dagný Rós maakt dit maal spaghetti met courgette en een crème van cashewnoten.
«
»
02:05 | KLAAR IN 20 minuten |
«
»
02:25 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
02:40 | De Gezonde Goesting |
Steffi maakt samen met haar vriendin Gaëlle roze wraps en skinfood dat meteen wordt getest.
«
»
03:15 | BBQ Vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
03:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
03:50 | KLAAR IN 20 minuten |
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
04:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
05:00 | Soep! |
De chefs maken consommé met kruidenpannenkoekjes en een aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
05:15 | Smossen Mag |
Topchef en patissier Roger van Damme en drie jonge gasten maken samen hartige cupcakes.
«
»
05:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»