TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
06:35 Nuances
Thierry Theys combineert de heerlijke langoustine met een fijn stukje ham: de Pata Negra.
«
»
07:00 Tot op de Graat
Er staat een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
07:20 De Gastentafel
Jan Tournier bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
08:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
08:25 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
09:15 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt onder andere steak fiorentina met ovenaardappeltjes en gebakken makreel.
«
»
09:55 Apero - Dining
Andy de Brouwer serveert een witte port en Jeroen de Pauw zet een uitbundige party-mix op tafel.
«
»
10:25 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
10:45 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:40 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
12:40 KLAAR IN 20 minuten
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
13:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
13:55 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
14:45 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips en bereidt een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
15:05 Veggie!
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
15:20 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
15:40 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
16:35 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt wielrenner Greg van Avermaet uit en bereidt voor hem een chocolade sablé.
«
»
17:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een lekker stoofpotje van zeetong met jonge prei en aardappeltjes.
«
»
18:00 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
18:50 Culinair Thailand
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
19:15 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
19:55 De Dagschotel
Jan Buytaert trekt de staartvis een schnitzeljasje aan en maakt er een lekker ouderwetse stoemp bij.
«
»
20:10 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
20:20 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
«
»
21:10 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
21:25 De Gezonde Goesting
Steffi maakt samen met haar vriendin Gaëlle roze wraps en skinfood dat meteen wordt getest.
«
»
22:05 De Dagschotel
Eén van de chefs maakt een lekker gerecht klaar dat de kijker thuis gemakkelijk kan namaken.
«
»
22:15 BBQ Vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
22:35 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
23:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
00:15 Soep!
De chefs maken consommé met kruidenpannenkoekjes en een aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
00:30 Smossen Mag
Topchef en patissier Roger van Damme en drie jonge gasten maken samen hartige cupcakes.
«
»
01:00 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
01:35 Tot op het Bot: Het Rund
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
01:55 De Dagschotel
Chef Dagný Rós maakt dit maal spaghetti met courgette en een crème van cashewnoten.
«
»
02:05 KLAAR IN 20 minuten
«
»
02:25 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
02:40 De Gezonde Goesting
Steffi maakt samen met haar vriendin Gaëlle roze wraps en skinfood dat meteen wordt getest.
«
»
03:15 BBQ Vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
03:30 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
03:50 KLAAR IN 20 minuten
De Amsterdamse chef Michiel van der Eerde maakt een heerlijke zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
04:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
05:00 Soep!
De chefs maken consommé met kruidenpannenkoekjes en een aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
05:15 Smossen Mag
Topchef en patissier Roger van Damme en drie jonge gasten maken samen hartige cupcakes.
«
»
05:40 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers