TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Midsomer Murders
Midsomer bruist van opwinding door de komst van de jaarlijkse "Paramount Dance Extravaganza", maar achter de vrolijke gezichten schuilen diepgaande vetes en passies.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Rosemary en Laura assisteren een tv-presentator met haar nieuwe tuinierprogramma.
«
»
06:50 New Tricks
Het team onderzoekt de moord op een privťdetective. Daarvoor moeten ze zijn onderzoeken doorspitten.
«
»
07:45 Ghosts
Thomas vertelt Alison over zijn verleden, maar de waarheid wordt troebel door alternatieve versies.
«
»
08:15 Call the Midwife
Het is Pasen 1967 en er wordt een kleurrijke parade buiten Nonnatus House gegeven. Zus Monica Joan en Reggie zijn enthousiast over het songfestival, terwijl Cyril en Lucille een gelukzalig huwelijksleven tegemoet gaan.
«
»
09:10 Midsomer Murders
Barnaby is allesbehalve onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
09:55 Midsomer Murders
Barnaby is niet erg onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
10:40 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd om als undercover een groep suffragettes te bespioneren.
«
»
11:35 Death in Paradise
Een vrouw maakt melding van een moord, maar wordt later zelf gewurgd gevonden. Dit roept meerdere vragen op bij het team. Misschien heeft ze wel melding gemaakt van haar eigen moord.
«
»
12:30 Inspector George Gently
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen, wordt haar echtgenoot als verdachte aangewezen. Maar het moordonderzoek van Gently en Bacchus leidt naar een familie met schokkende geheimen.
«
»
14:05 Father Brown
Mallory voelt zich genoodzaakt om Father Brown om hulp te vragen na de moord op een plaatselijke politieagent.
«
»
14:50 New Tricks
Het team moet door verschillende beschuldigingen de waarheid zien te achterhalen. Het lijkt alsof geld het motief is voor iedere zaak die ze tegenkomen.
«
»
15:50 All Creatures Great and Small
Tristan verkeert nog steeds in tweestrijd, maar dan leert hij een les die hem helpt.
«
»
16:50 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd door een postmortemfotograaf die bizarre en bedreigende boodschappen van gene zijde krijgt. Niet veel later doet ze een verrassende ontdekking over haar overleden vader.
«
»
17:50 Death in Paradise
Op de laatste avond van haar vrijgezellenfeestje wordt een aanstaande bruid vermoord. Elk bruidsmeisje heeft een alibi. Camille moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Als Joyce het levenloze lichaam van de bejaarde kunststudente Ruth Fairfax ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn. Tijdens zijn onderzoek wordt hij echter plotseling van de zaak gehaald.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Barnaby gaat, hoewel hij van de zaak gehaald is en al vervangen is door een andere rechercheur, heimelijk door met zijn onderzoek. Hij krijgt te maken met een gewapende overval, gestolen geld, eerdere criminele en geheime afspraken.
«
»
21:00 Father Brown
Aan het extravagante nieuwjaarsfeest van Lady Felicia komt abrupt een einde wanneer een vip-gast wordt vermoord.
«
»
22:00 Death in Paradise
Na de arrestatie van Neville voor de moord op een professor moet het team zijn onschuld bewijzen.
«
»
23:10 DCI Banks
Annie Cabbot gaat met zwangerschapsverlof. Banks krijgt de koele maar efficiŽnte Helen Morton als vervangster toegewezen. Samen onderzoeken ze de moord op Jennifer Lewis.
«
»
00:10 Silent Witness
Door de moord op een schoolmeisje wordt Jack geconfronteerd met zijn verleden. DI Dale Carter focust ondertussen op hoofdverdachte Ryan Kelvin.
«
»
01:05 The Coroner
Als een vrijwilliger van de reddingsbrigade verdrinkt, vermoedt Jane dat dit geen ongeluk was. Haar vermoeden wordt versterkt door een foptelefoontje dat precies voor de dood van de man binnenkwam.
«
»
01:55 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als begrafenisondernemer Peter Quintis van huurmoordenaars te horen krijgt dat hij nog 24 uur te leven heeft, vlucht hij meteen naar het detectivebureau en biedt hij Frank een enorm bedrag om zijn leven te redden.
«
»
02:45 Inspector George Gently
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen, wordt haar echtgenoot als verdachte aangewezen. Maar het moordonderzoek van Gently en Bacchus leidt naar een familie met schokkende geheimen.
«
»
04:15 Silent Witness
Nadat er een derde moord wordt gepleegd, probeert Leo in een race tegen de klok de link te vinden tussen de vreemde moorden.
«
»
05:10 Father Brown
Aan het extravagante nieuwjaarsfeest van Lady Felicia komt abrupt een einde wanneer een vip-gast wordt vermoord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers