TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:20 Sportfood
Michael en Stephanie maken makkelijke gerechten voor vrouwen die druk zijn met voetballen.
«
»
06:45 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt onder andere zalm met patatjes en varkenshaasje met aardappelkoekjes.
«
»
07:30 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
08:00 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
08:35 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
09:10 Het Weekmenu
Jeroen de Pauw bereidt onder andere preirolletjes met gerookte zalm en kalfslapjes in citroensaus.
«
»
09:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
10:45 De Dagschotel
Chiara maakt een van haar favoriete gerechten: bruschetta met gandaham, courgette en mozzarella.
«
»
11:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
11:25 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
12:15 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de noordelijke stad Ninh Binh.
«
»
12:35 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
13:00 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
13:30 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
14:05 Peppe's Sicilië
Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin.
«
»
14:30 Uit de Schelp
Chef Johan Segers gaat aan de slag met heerlijke gerechten met schaal- en schelpdieren.
«
»
14:45 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
15:25 Nuances
Thierry Theys laat zijn creativiteit los op het Inlandse ree om tot nieuwe smaken te komen.
«
»
16:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
16:25 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
17:15 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt onder andere steak fiorentina met ovenaardappeltjes en gebakken makreel.
«
»
18:00 Apero - Dining
Andy de Brouwer serveert een witte port en Jeroen de Pauw zet een uitbundige party-mix op tafel.
«
»
18:35 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
18:55 DIY
Er worden pitabroodjes, bitterballen, limoncello en bouilliesalade gemaakt.
«
»
19:15 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
20:10 KLAAR IN 20 minuten
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
20:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
21:30 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
22:15 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips en bereidt een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
22:40 De Dagschotel
Deze keer maakt chef Michaël Vrijmoed gebakken inktvis in bouillon van ajuin.
«
»
22:50 Veggie!
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
23:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
23:30 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
00:15 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
00:50 Nuances
Thierry Theys combineert de heerlijke langoustine met een fijn stukje ham: de Pata Negra.
«
»
01:20 Tot op de Graat
Er staat een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
01:45 De Gastentafel
Jan Tournier bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
03:10 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
03:50 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips en bereidt een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
04:10 Veggie!
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
04:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
04:45 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
05:30 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
05:55 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers