
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:20 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken makkelijke gerechten voor vrouwen die druk zijn met voetballen.
«
»
06:45 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt onder andere zalm met patatjes en varkenshaasje met aardappelkoekjes.
«
»
07:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
08:00 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
08:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
09:10 | Het Weekmenu |
Jeroen de Pauw bereidt onder andere preirolletjes met gerookte zalm en kalfslapjes in citroensaus.
«
»
09:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
10:45 | De Dagschotel |
Chiara maakt een van haar favoriete gerechten: bruschetta met gandaham, courgette en mozzarella.
«
»
11:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
11:25 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
12:15 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de noordelijke stad Ninh Binh.
«
»
12:35 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
13:00 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
13:30 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
14:05 | Peppe's Sicilië |
Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin.
«
»
14:30 | Uit de Schelp |
Chef Johan Segers gaat aan de slag met heerlijke gerechten met schaal- en schelpdieren.
«
»
14:45 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
15:25 | Nuances |
Thierry Theys laat zijn creativiteit los op het Inlandse ree om tot nieuwe smaken te komen.
«
»
16:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
16:25 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
17:15 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt onder andere steak fiorentina met ovenaardappeltjes en gebakken makreel.
«
»
18:00 | Apero - Dining |
Andy de Brouwer serveert een witte port en Jeroen de Pauw zet een uitbundige party-mix op tafel.
«
»
18:35 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
18:55 | DIY |
Er worden pitabroodjes, bitterballen, limoncello en bouilliesalade gemaakt.
«
»
19:15 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
20:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
20:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
21:30 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
22:15 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips en bereidt een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
22:40 | De Dagschotel |
Deze keer maakt chef Michaël Vrijmoed gebakken inktvis in bouillon van ajuin.
«
»
22:50 | Veggie! |
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
23:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
23:30 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
00:15 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
00:50 | Nuances |
Thierry Theys combineert de heerlijke langoustine met een fijn stukje ham: de Pata Negra.
«
»
01:20 | Tot op de Graat |
Er staat een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
01:45 | De Gastentafel |
Jan Tournier bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
03:10 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
03:50 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips en bereidt een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
04:10 | Veggie! |
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
04:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
04:45 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
05:30 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
05:55 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»