TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een herder vangt een salamander en een origami dinosaurus kijkt naar een vulkaanuitbarsting.
«
»
06:05 Bumba
Bumba, Arro, Poppa en Bumbalu eten samen bananen in de ruimte. Arro leert het woord 'raket'.
«
»
06:10 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
06:20 Ollie
Ollie en Charles raken verstrikt in een stuk touw. Ze worden het niet eens over welke richting ze uit moeten.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee en Mo hebben de allerbeste dag ooit en Tee wil niet dat er een einde aan komt.
«
»
06:30 Rintje
Rintje heeft een kriebelende wond aan zijn pootje waar hij niet van af kan blijven. Van mama moet hij een lampenkap om, zodat hij er niet bij kan. Rintje schaamt zich dood. Gelukkig weten Henriette en Tobias een hele leuke oplossing.
«
»
06:35 Stoppeltje
Stoppeltje landt op een tweekleurige planeet. Daar ontmoet hij een paar leuke, kleine wezens met krullen, die ook zulke krullen willen maken bij Stoppeltje. Hij weet nog maar net te ontsnappen.
«
»
06:45 Odo
Odo en Doedel beschermen vrijwillig de hele dag een tere plant. Met de hulp van hun vrienden Reggie de Vos en Michael de Muis beschermen ze hun bladvriend tegen speelse kippen, luidruchtige kanaries en dansende zwanen.
«
»
06:50 Pingu in de stad
Pingu wordt gevraagd om een stoep te repareren en gaat naar de grote stad. Hij moet ervoor zorgen dat niemand het nieuwe beton aanraakt.
«
»
06:55 Beer Bo
Johannes gaat slapen, maar hij kan zijn knuffeldeken niet vinden en zonder kan hij niet slapen.
«
»
07:00 Bob de Bouwer
Het werk aan de bouw van Phillips nieuwe garage loopt vertraging op, wat betekent dat hij de nacht op de werf moet doorbrengen met Bob en zijn team. De bedtijd routine van de bende gaat uit het raam nadat Phillip wordt aangezien voor een spook.
«
»
07:10 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:20 Evi & Co
Evi zit op de zolder van de loods, ze is iets aan het maken. Opa ook, maar dan in zijn schuurtje. Plotseling wordt Evi afgeleid door kletterend gereedschap. Opa kan niet verder.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben knetterende ruzie. Wanneer Marie weg is, vermomt Samson zich zodat Marie hem niet meer herkent. Samson vertelt dat hij Simson is en dat Samson niet meer terugkomt.
«
»
07:30 Kleine dingen
De hele kleine wezens spelen een spelletje verstoppertje, en als Roze tot tien telt, haasten de anderen zich om de perfecte verstopplek te vinden.
«
»
07:35 Royals Next Door
Stella's vriendschap met haar beste vrienden wordt op de proef gesteld wanneer ze hen afwijst, maar daar al snel bittere spijt van krijgt. De vraag is of haar vrienden haar uiteindelijk zullen vergeven.
«
»
07:55 Sander & Beter
In een liveshow vanuit de Ketnet-studio wordt er samen met alle wrappers en enkele verrassingsgasten afscheid genomen van Sander als wrapper.
«
»
08:30 Cats
Midden in een grote wereldstad woont Blanket samen met zijn zoon Cape. Cape is in tegenstelling tot zijn vader avontuurlijk, ondernemend en energiek. Terwijl Blanket zijn dag luierend doorkomt, wil Cape juist de hele wereld zien en met name Kattopia.
«
»
10:00 #LikeMe
Caro ziet in dat haar vader ook recht heeft op een nieuwe liefde en wil haar fouten rechtzetten. Ze brengt de twee samen, in de hoop dat ze niet te laat is.
«
»
10:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om het mysterieuze spel te ontdekken dat Piya en de kakkerlakken spelen wanneer hij niet in de buurt is, besluit Oggy zijn nichtje opzij te schuiven om haar plaats in de groep in te nemen. Onverwachts, heeft Oggy veel plezier in het spelletje.
«
»
10:30 Helden
Vier jonge waaghalzen werken samen om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden.
«
»
10:40 Nachtraven: compilatie
Spelprogramma waarin elke week drie duo's de kans krijgen om op een unieke plaats de nacht door te brengen. Daar onderwerpt de Nachtraaf hen aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van 'Nachtraaf van de week'.
«
»
11:30 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:40 Helden
In deze spectaculaire aflevering maken de helden onderling uit wie de grootste superheld is.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy geeft Piya een kanarie, maar terwijl hij op de kakkerlakken jaagt, laat hij hem ontsnappen.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Leer het wrattenzwijn uit Zuid-Afrika, de gans uit BelgiŽ en de reuzenhaai van Isle of Man kennen.
«
»
12:25 De regels van Floor
Alle dieren komen altijd naar Margreet toe. Tot ergernis van Floor, want zij wil ook knuffelen met geitjes. Dus doet ze er alles aan om ook een dierenaura te krijgen, maar of dat nou zo slim is.
«
»
12:35 Kosmoo
Markus heeft een geest gezien op het kerkhof en de portemonnee van Esther wordt gestolen.
«
»
13:00 Helden
De helden houden zo van dieren, dat ze deze keer een indrukwekkend dierenhotel besluiten te maken.
«
»
13:10 Mighty Mike
Mike moet vanwege een kleine verwonding een onhandige kraag dragen van de dierenarts.
«
»
13:15 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
13:20 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken spelen.
«
»
13:30 Het irritante eiland
Een heks heeft een vloek uitgesproken over een eiland waardoor iedereen op het eiland irritant is.
«
»
14:45 Prinsessia
Wanneer Basiel terugkomt van een Tiroolse feestdag, kondigt hij aan dat hij met Heidi gaat trouwen, een schaapherder. Ook al hebben de prinsessen en zijn collega's hun bedenkingen over het huwelijk, ze helpen wel met de voorbereidingen.
«
»
15:00 Mega Mindy
Een oude vlam van oma komt terug naar de stad, en verleidt alle vrouwen met zijn mooie spullen. De commissaris vertrouwt het niet, en besluit hem in de val te lokken door zich te verkleden als rijke weduwe.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees houdt haar tentoonstelling in de ijssalon, maar de schilderijen blokkeren het uitzicht.
«
»
15:40 Royals Next Door
Stella overtuigt de Kings om een spelletjesavond te organiseren en de baby aan Mr Pee over te laten.
«
»
15:55 Girls of Olympus
Hoon heeft dezelfde vreemde droom, maar deze keer gaat ze de supermarkt binnen en ontmoet ze een mysterieuze jongen. Hoon lijkt hem te herkennen, maar kan er niet echt achter komen wie hij is.
«
»
16:20 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy negeert het verbod van Priya en hij kan het niet laten om in het dagboek van de jonge pachyderm te kijken. Maar het dagboek is nep, verzonnen door de kakkerlakken, zodat de kat al hun wensen kan uitvoeren.
«
»
16:25 No-No in de ruimte
Zwevend in de ruimte hebben No-No. MagaÔveur en hun vrienden nauwelijks tijd om de uitzichten te bewonderen voordat een meteorietenregen hen van hun oorspronkelijke koers doet afwijken. Ze worden richting een onbekende planeet gestuurd.
«
»
16:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:05 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
17:25 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:45 Nachtwacht
Sacha vindt een oud poppenhuis terug in de kelder. Ze wil het verkopen op de rommelmarkt.
«
»
18:10 Gamekeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Als ze verliezen is het voor altijd game over.
«
»
18:35 #LikeMe
Caro ziet in dat haar vader ook recht heeft op een nieuwe liefde en wil haar fouten rechtzetten. Ze brengt de twee samen, in de hoop dat ze niet te laat is.
«
»
19:00 Het Hoorn Kwartet: Hoog in de bergen
Een groep van vier koeien hebben weinig interesse om alleen maar naar voorbij rijdende treinen te kijken. Ze willen namelijk op avontuur. Ze vertrekken naar het strand, maar daarna gaan ze naar de bergen toe. Dit is op uitnodiging van een ram.
«
»
19:30 Kulderzipken
Koning Jozef wijdt zich aan zijn hobby: het kweken van bijen. Moe Duivel haalt intussen een laatste streek uit, gemener dan ooit. Dat dreigt fataal te worden voor prinses Prieeltje.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:10 Arcadia
Milly ontdekt een Nederzetting van overlevers in het Buitengebied. Ze vraagt de leider om hulp.
«
»
22:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers