
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
06:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
06:55 | Tot op de Graat |
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
07:10 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
08:00 | De Chalet aan de Semois |
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken. Een wilde kajaktocht en zelfs yoga helpen verteren.
«
»
08:50 | Sportfood |
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
09:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
09:50 | De Dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
10:05 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:00 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
11:40 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
12:15 | De Gastentafel |
Jan Tournier bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
12:50 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
13:10 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
13:30 | Soep! |
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»
13:45 | Soep! |
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
14:05 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Meestermixoloog Manuel gidst Hanne en Gene Bervoets door zijn indrukwekkend assortiment gins.
«
»
14:20 | Op de Rooster |
Sam de Bruyn en Johan bereiden onder andere kreeft, wilde gamba's, scheermessen en langoest.
«
»
14:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
15:20 | Culinair Thailand |
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
15:40 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
16:00 | Het Weekmenu |
Dagný Rós maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt visballetjes met remoulade en rode kool, Indische kip met naanbrood, een ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie en pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
16:45 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
17:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
18:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:50 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
20:00 | De Sterrenkaart |
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar maakte een switch en opende Table d'Amis.
«
»
20:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
21:10 | Peppe's Sicilië |
Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin.
«
»
21:30 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
21:55 | Nuances |
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
22:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
23:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
23:50 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
00:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
01:00 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:35 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken makkelijke gerechten voor vrouwen die druk zijn met voetballen.
«
»
02:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
02:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
02:55 | Peppe's Sicilië |
Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin.
«
»
03:15 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
03:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
04:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
04:45 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
05:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
05:50 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»