TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een emmer en dweil die uit een bal komen en een tekenend mannetje dat verliefd wordt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:20 Ollie
Ollie en Charles organiseren steeds mooiere feestjes voor Mabels verjaardag, maar ze verliezen daarbij wel de jarige zelf uit het oog.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee en Mo besluiten in de tuin te kamperen, maar Tee kan maar moeilijk in slaap vallen.
«
»
06:30 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias bedenken een hele spannende goocheltruc. Ze gaan net doen alsof Henriette wordt doorgezaagd! Maar als ze gaan optreden voor mama en oma gaat het niet helemaal zoals ze hadden bedacht.
«
»
06:35 Stoppeltje
Stoppeltje komt terecht in een weelderige moestuin. Hij raakt bevriend met een lieveheersbeestje, een mier en een kleine bladluis. Dan verschijnt er een lelijke wesp met een puntige angel die de vrienden achterna jaagt.
«
»
06:45 Odo
Het is Beroependag op kamp. Odo heeft een heleboel ideeŽn voor zijn nieuwe bedrijf, van vliegtuigpiloot tot muziekmaker en kapper, maar geen enkele lijkt te werken.
«
»
06:50 Pingu in de stad
Terwijl hij langs een onderbezet restaurant loopt, vraagt Pingu of hij kan helpen.
«
»
06:55 Beer Bo
Mia begint bij de Regenboog, de grote afdeling van de kleuterschool. Maar ze voelt zich niet voorbereid en wil niet gaan.
«
»
07:00 Bob de Bouwer
Terwijl het team aan een tentoonstelling werkt, is Lofty aan het pronken met zijn nieuwe klauw.
«
»
07:10 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:20 Evi & Co
Iedere dag doet de zesjarige Evi een wonderlijke ontdekking op het terrein naast haar huis, waar haar ouders mooie gebruikte spullen en curiosa verkopen. Evi zit op de zolder van de loods en opa Co is in zijn schuurtje op het terrein.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een date, maar dan merkt ze dat ze een pukkel heeft op haar voorhoofd. Oh nee. Ze probeert vanalles om de pukkel te verbergen, maar niets dat werkt. Tot overmaat van ramp krijgt ze in haar gezicht uitslag van een zalfje.
«
»
07:30 Kleine dingen
De hele kleine wezentjes springen van een liniaal af, maar Blue voelt zich plots angstig.
«
»
07:35 Royals Next Door
Stella wil een goede indruk maken op Mika tijdens hun studiesessie. Wanneer haar ouders haar achterlaten om tegelijkertijd op haar broers en zussen te passen, beginnen Stella's plannen te ontrafelen.
«
»
07:47 Grizzy & the Lemmings
Een eenhoorn kan ineens vliegen en laat al snel regenbogen achter.
«
»
07:55 Zingaburia
Roodhelmpje is onderweg naar haar oma wanneer ze achtervolgd wordt door iemand die haar wil opeten.
«
»
08:15 Sander & Beter
Sander is bijna geen wrapper geworden, want Sien is met die droombaan gaan lopen. Tijd om voor eens en altijd wraak te nemen en de ultieme wrappersbattle te winnen tegen ex-wrapper Sien Wynants.
«
»
08:30 Nachtwacht: De poort der zielen
De bewoners van het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. De vreugde is echter van korte duur als blijkt dat enkele kwade wezens uit de onderwereld het op Schemermeer gemunt hebben.
«
»
10:00 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden kwamen de eerste dieren aan land vanuit de zoute zee. Dieren en planten in de slikken en schorren aan de kust moeten zich nog altijd aanpassen aan dat zoute water.
«
»
10:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya geeft Oggy een mooie stropdas die ze zelf heeft gemaakt. Oggy vindt het cadeau afschuwelijk, maar durft het niet te weigeren. Helaas verpest de das de mooie dag die hij heeft gehoopt door te brengen met Olivia.
«
»
10:30 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:40 De Blacklist compilatie
Griet wil een record verbreken, een heel smakelijk record. Ze wil namelijk de hoogste taart van Europa maken. Als ze dat record wil halen, moet ze er wel een bakken van minstens tien meter hoog.
«
»
11:35 Helden
Vier jonge waaghalzen werken samen om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden.
«
»
11:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Leer de boomslang uit Zuid-Afrika, de wilde kip uit India en de slechtvalk uit BelgiŽ kennen.
«
»
12:25 De regels van Floor
Kees maakt het uit met Lola, maar ze besluiten vrienden te blijven. Als Kees thuiskomt met Fleur, blijkt Lola door Floor uitgenodigd te zijn. Kees is ziedend en geeft Floor een koekje van eigen deeg.
«
»
12:35 Kosmoo
Robbe heeft een gebroken been. Hij helpt Ellis met het onderzoeken van haar stamboom.
«
»
13:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:10 Mighty Mike
Mike wil taco's maken voor Iris, maar Fluffy en Turtles maken het hem lastig.
«
»
13:15 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
13:20 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
13:25 Pipas & Douglas
Met een tulband op zijn hoofd gaat de fakir van Pipas op een spijkerplank liggen. Hij vraagt Douglas op hem te springen om zijn verzet tegen de spijkers te tonen.
«
»
13:30 The greatest dancer van Vlaanderen
Showprogramma dat op zoek gaat naar het beste, het mooiste en het meest virtuoze danstalent in Vlaanderen. Het is een ode aan de dans in al zijn stijlen: van hiphop, popping en hedendaagse dans tot Afrikaanse dans, ballet en ballroom.
«
»
14:45 De Smurfen
Nadat hij een chaos heeft veroorzaakt, denkt Klungelsmurf dat de enige plek waar hij nog onhandig kan zijn in de lucht is. Hij besluit om Knutselsmurf vragen om hem te leren vliegen.
«
»
15:00 Mega Mindy
Iemand probeert een beroemde diamant, die in de kluis van het politiebureau ligt, te stelen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Met zijn grote mond vertelt Tarik dat hij al menige tombola heeft gewonnen. En nu wil hij ook de Tombola van Samson en Marie winnen. Dit doet hij door vals te spelen.
«
»
15:35 Molang
Molang en Piu Piu willen een veranda maken, maar ze raken de instructies kwijt.
«
»
15:40 Royals Next Door
Als Stella de jongens voor het eerst meeneemt, doet ze haar best om alles normaal te laten lijken.
«
»
15:55 Girls of Olympus
Hoon, Sid en Luce beginnen hun eerste schooldag op een nieuwe school. De nacht ervoor heeft Hoon een vreemde droom, waarin zij voor een supermarkt in de woestijn staat. Luce wenst dat haar vader haar van school laat veranderen.
«
»
16:20 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
16:25 Molang
Molang en Piu Piu, klaar voor een vakantie, zien een dromerig huis in een brochure en huren het. Als ze bij het vakantiehuis aankomen, diep in het bos, ontdekken ze dat het te mooi was om waar te zijn.
«
»
16:35 Molang
Als Molang en Piu Piu in hun wetsuits over de pier lopen, waarschuwen hun vrienden hen voor een diepzeemonster. Piu Piu gelooft er niets van en duikt erin, omdat hij optimaal wil genieten van de schoonheid van de natuur en Molang volgt.
«
»
16:40 Molang
Molang en Piu Piu besluiten naar hun favoriete vakantieplek, het strand, te rijden. Onderweg komen ze een jazzband tegen die naar de haven moet.
«
»
16:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om zich bij de kakkerlakken te voegen die naar de ijskar zijn gegaan om sorbet te halen, laat Piya haar fruitschaal achter. Oggy wil dat ze het afmaakt voordat ze naar buiten gaat, maar de olifant probeert met alle middelen uit de weg te gaan.
«
»
16:55 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:05 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
17:20 Helden
De Helden bouwen een clubhuis, maken een rijdend bed en doen een wedstrijdje met gekke fietsen.
«
»
17:45 Nachtwacht
De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, die doen normaal geen vlieg kwaad.
«
»
18:10 Gamekeepers
Mats en Sari moeten verschillende dance levels overwinnen om zo een highscore proberen te verbreken.
«
»
18:35 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden kwamen de eerste dieren aan land vanuit de zoute zee. Dieren en planten in de slikken en schorren aan de kust moeten zich nog altijd aanpassen aan dat zoute water.
«
»
19:00 Paniek in het dorp: De Boerenkermis
Door hard te werken, slagen Indiaan en Cowboy op briljante wijze voor hun schoolexamens. Als beloning voor hun geslaagde examens, heeft Paard voor Cowboy en Indiaan kaartjes gekocht voor de landbouwbeurs. Maar dan gebeurt er een vreselijk ongeluk.
«
»
19:30 Kulderzipken
Moe Duivel en haar streken kent men al, haar al te goedhartige zoon eveneens, maar nu verschijnt ook Grootmoe Duivel ten tonele. Een aflevering waarin Kulderzipken van zijn pluimen dreigt te laten.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers