TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
06:00 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
06:20 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
06:45 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
07:05 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
07:35 Storage Hunters
De dag start met een knal wanneer er een hevige biedoorlog losbarst om een opslagruimte vol visgerei.
«
»
08:05 Will & Grace
Karen wil haar neef Barry aan Will koppelen en ze besluit voor hen een etentje in een chic restaurant te regelen. Ze heeft Will wel niet verteld dat Barry nog maar net uit de kast is gekomen.
«
»
08:30 Will & Grace
Will en Jack willen van Karens neef Barry een goede homo maken. Hun flamboyante manier van werken haalt weinig uit en ze worden aan hun eigen kennismaking met de homocultuur herinnerd.
«
»
09:00 Below Deck Mediterranean
Realityreeks.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Realityreeks.
«
»
10:50 Storage Wars
De kopers verwachten geweldige boxen in de rijke buurt van Lancaster. Maar komen ze oog in oog te staan met troep of met schatten?
«
»
11:15 Storage Wars
Realityreeks.
«
»
11:40 Below Deck Mediterranean
Realityreeks.
«
»
12:35 The Real Housewives of NYC
Dramaserie.
«
»
13:30 Grown-ish
In deze spin-off van 'Black-ish' wordt Zoey Johnson gevolgd als ze gaat studeren en haar ouderlijk huis verlaat. Op de universiteit komt ze in aanraking met drugs, seks en relaties.
«
»
13:55 Grown-ish
In deze spin-off van 'Black-ish' wordt Zoey Johnson gevolgd als ze gaat studeren en haar ouderlijk huis verlaat. Op de universiteit komt ze in aanraking met drugs, seks en relaties.
«
»
14:25 Superstore
Amy en Dina zijn bij het management van Cloud 9 om de problemen op te lossen die ontstaan zijn door Sandra's misplaatste activisme. Jonah probeert een personeelsbijeenkomst te saboteren.
«
»
14:50 Superstore
Amy en Jonah komen tegenover elkaar te staan als het management het personeel met beloningen voor zich probeert te winnen, maar de gelederen zullen zich moeten sluiten om iemand te kunnen redden.
«
»
15:20 Tiny House Nation
Tiny House Nation bewijst dat groot niet altijd beter is.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Dokter Chynn is een 47-jarige chirurg uit Manhattan. Chynn is eerder rationeel aangelegd en heeft het moeilijk om contact te leggen met vrouwen. Gelukkig weet Patti hier wel raad mee.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Bobby vindt eindelijk de liefde, maar de spanning tussen hem en de voornaamste gast loopt op. Hannah en Bugsy geven lucht aan hun grieven. Lauren moet een kant kiezen.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
De liefdesdriehoek van Sonja wordt ingewikkelder. Tinsley gaat op woningenjacht. Carole en Adam kibbelen over spullen die hij in haar appartement heeft laten staan.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Paul wil niet dat Beths nier wordt afgestaan aan Susan. Lynette is boos op Tom wanneer hij een goedbetaalde job afslaat uit loyaliteit tegenover Carlos.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan gokt voor grof geld in het casino. Renee leert Lynette hoe ze moet omgaan met een verkoopster. Carlos ontdekt wie verantwoordelijk was voor de aanrijding van zijn moeder.
«
»
20:35 Resident Alien
Een buitenaards wezen dat zich schuilhoudt in een klein stadje in Colorado ontmoet de plaatselijke bevolking wanneer ze hem vragen te helpen een moord op te lossen.
«
»
21:35 Resident Alien
In zijn eerste week in de kliniek, worstelt Harry met het diagnosticeren van een vreemd gevoel: menselijke emotie.
«
»
22:30 The Magnificent Seven
Avonturenserie.
«
»
00:55 Transplant
Dramaserie.
«
»
01:40 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
02:05 Storage Hunters
Scott en Chrissy vallen elkaar aan terwijl Jesse en Brandon ruzieën.
«
»
02:25 Storage Hunters
Met Sean als kapitein gaan de grootste bieders naar Marina Del Rey op zoek naar nautische schatten.
«
»
02:45 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
03:05 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
03:25 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
03:45 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
04:05 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
04:25 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
04:45 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
05:05 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
05:30 Storage Hunters
Reality-show.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Spektakel.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers