TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
06:25 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
06:45 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
07:05 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
07:35 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
08:00 Rules of Engagement 4
Timmy probeert Russell te leren hoe hij met geld moet omgaan, nu zijn moeder hem niks meer geeft. Om een vriend te imponeren doet Audrey alsof ze nog steeds haar oude job uitoefent.
«
»
08:30 Rules of Engagement 4
Op Jeffs kerstfeestje probeert Audrey aan te tonen dat zij de grappigste is in de relatie. Russell verkleedt Jimmy als elf om hem voor schut te zetten.
«
»
08:55 Below Deck Sailing Yacht
Jenna en Adam redden de strandpicknick. Georgia verrast de gasten. Jenna ontdekt waarom Madison steeds zo moe is. Parker wil zichzelf bewijzen. Jenna is klaar met Madison en bespreekt dit met Glenn.
«
»
09:55 Tiny House Nation
Damon en Kaylie hadden elkaar jaren niet gezien, maar de liefde vlamde meteen weer op. Inmiddels is Damon hersteld van een beroerte, en vinden ze het tijd om met hele gezin tiny te gaan wonen.
«
»
10:45 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
11:15 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
11:35 Below Deck Sailing Yacht
Jenna en Adam redden de strandpicknick. Georgia verrast de gasten. Jenna ontdekt waarom Madison steeds zo moe is. Parker wil zichzelf bewijzen. Jenna is klaar met Madison en bespreekt dit met Glenn.
«
»
12:35 The Real Housewives of NYC
Luann confronteert Ramona met het verspreiden van geruchten, waarop Ramona roemloos afdruipt met een doggie bag. Tijdens de lunch proberen Dorinda en Barbara de lucht te klaren.
«
»
13:30 Black-ish
Bow neemt Diane mee naar de kapper zodat ze samen tijd kunnen doorbrengen. Diana twijfelt of ze haar haar weer stijl wil laten maken. Dre en Junior strijden om wie het beste kan barbecueën.
«
»
13:55 Black-ish
Dre voelt zich verscheurd: moet hij voor Junior zorgen op kantoor of hem z'n eigen fouten laten maken. Jack raakt een vriend kwijt doordat hij indruk wilde maken op het basketbalteam.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Jeff ontslaat Audreys sexy pilatesinstructeur uit jaloezie, Timmy en Russell vechten om de aandacht van een knappe serveerster en Jennifer geneert zich voor Adams cheerleadingverleden.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Het wil maar niet klikken tussen Audrey en de nieuwe draagmoeder. Er ontstaan problemen wanneer Russell zijn date meeneemt naar een voorstelling van illusionist Criss Angel.
«
»
15:20 Tiny House Nation
Jared en Tarrin hebben genoeg van hun grote huis. Ze hebben genoeg van de kosten, het schoonmaken, het onderhoud, de hypotheek, maar ze willen vooral meer tijd voor elkaar en voor hun gezin.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Patti's eerste cliënt is Rozonda 'Chilli' Thomas, lid van de voormalige meidengroep TLC. Patti's tweede cliënt deze week is voormalig NFL-speler Jeff Ogden.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
Glenn en Jenna praten met Madison. Georgia, Ciara en Paget zijn erg close. Parker heeft weer contact met z'n ex Kati. Na een heerlijke dag zijn Adam en Jenna eindelijk samen, maar Adam is jaloers.
«
»
17:55 The Real Housewives of NYC
Bethenny organiseert een lunch met Dorinda en Luann zodat zij hun problemen kunnen uitpraten. Luann begint aan haar taakstraf en bespreekt haar eerste ontmoeting met haar reclasseringsambtenaar.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Het huis van Susan is afgebrand. De verzekering wil niet met geld over de brug komen omdat de brand werd aangestoken. Bree verknoeit het verjaardagsfeestje van Danielle.
«
»
19:45 Desperate Housewives
In flashbacks zien we hoe Bree, Lynette, Susan en Gabrielle destijds in Wisteria Lane kwamen wonen en hoe Mary Alice hen met elkaar in contact bracht.
«
»
20:35 Code Black
Guthrie krijgt een nieuwe functie in het ziekenhuis. Hij overweegt een riskante operatie te ondergaan tegen zijn ziekte van Parkinson.
«
»
21:30 Code Black
Mario riskeert zijn eigen leven wanneer hij Willis volgt naar een bouwplaats waar twee broers gevangen zitten in een kraan, 90 meter boven de grond.
«
»
22:25 Opgeknapt en verkocht?
Rudy komt met een pand aanzetten waarin een zwerver woont en dat is vergeven van de duiven. Het team ziet er weinig muziek in, maar Rudy des te meer. De vloer is verrot en de stank niet te harden.
«
»
23:25 Opgeknapt en verkocht?
Het team neemt in Hartford een verbouwing over. Er is een koper en een afgesproken prijs, maar de verbouwing blijkt cosmetisch. Het huis is vergeven van de bijen en de leidingen zijn niks meer.
«
»
00:15 The Walking Dead
Alexandrieten komen Hilltop krakers tegen, en Eugene's groep ondergaat een oriëntatie bij de Commenwealth.
«
»
01:10 Last Man Standing
Mikes gedrag op Grandparents Day zorgt ervoor dat zijn kleinzoon van school wordt gestuurd. Hij kan dan ook niet anders dan zijn oogappel mee te nemen naar zijn werk.
«
»
01:40 Last Man Standing
Mike voelt zich in de steek gelaten wanneer zijn dochter Halloween niet meer met hem willen vieren, zoals ze vroeger deden.
«
»
02:05 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
02:25 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
02:45 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
03:10 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
03:30 Storage Hunters
Wanneer de broertjes Taylor komen opdagen bij een veiling lijkt een nieuwe oorlog onafwendbaar.
«
»
03:50 Storage Hunters
Een stinkende opslagruimte schrikt de meeste bieders af, maar heeft een geweldige verrassing in petto voor T-Money.
«
»
04:10 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
04:30 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
04:50 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
05:10 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
05:35 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers