TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
In een donker hoekje van een veelbelovende opslagruime wacht een verborgen parel om ontdekt te worden. De koorts neemt al snel toe wanneer er steeds hogere bedragen geboden worden.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
06:25 Storage Hunters
De bieders onderhandelen over een box die tot de nok gevuld is met vintage surfspullen.
«
»
06:45 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
07:05 Rules of Engagement 4
Jeff maakt een nieuwe vriend tijdens het fitnessen. Hij is geschokt wanneer Audrey hem vertelt dat de man homo is.
«
»
07:35 Rules of Engagement 4
Jeffs vader heeft zijn enkel verstuikt en trekt een tijdje in bij Jeff en Audrey. Audrey heeft al snel genoeg van de man, vooral omdat hij verwacht dat zij altijd voor hem klaarstaat.
«
»
08:00 Below Deck Mediterranean
Bugsy organiseert een thema-avond. De spanning tussen kapitein Sandy en Tom loopt op. Jess is Aesha zat. Alex vraagt Bugsy naar hun relatie. Wegens een grove fout wil een bemanningslid opstappen.
«
»
09:00 Sell This House: Extreme
In de jaren '80 zijn Greg en Carol Bain naar een groot huis in een kindvriendelijke wijk in Seattle verhuisd. Inmiddels zijn de kinderen het huis uit en willen ze verhuizen, mede omdat Carol MS heeft.
«
»
09:55 Grown-ish
De meiden verrassen Nomi met een babyshower.
«
»
10:20 Grown-ish
Aaron moet nu echt iets gaan doen aan zijn studieschuld.
«
»
10:50 Storage Wars
Als de boxen opengaan in een Californische stad met een rijke Spaans-Amerikaanse cultuur, vinden de kopers een paspoptelefoon, een illegale destilleerketel en kantoorspullen. Is dat alles iets waard?
«
»
11:15 Storage Wars
Als de veiling zich verplaatst naar Homeland, een gemeenschap van pensionado's, krijgen de kopers dollartekens in hun ogen. Darrell koopt een box vol meubels, terwijl Jarrod op een brandkast gokt.
«
»
11:35 Below Deck Mediterranean
Bugsy organiseert een thema-avond. De spanning tussen kapitein Sandy en Tom loopt op. Jess is Aesha zat. Alex vraagt Bugsy naar hun relatie. Wegens een grove fout wil een bemanningslid opstappen.
«
»
12:35 According to Jim
Wanneer Andy en Ryan dagelijks afspreken om een spelletje te schaken, denkt Jim dat hij Andy kwijtraakt als beste vriend.
«
»
13:00 According to Jim
Ryan meldt met veel trots de zwangerschap van Dana, maar Jim waarschuwt hem voor stemmingswisselingen die met de hormonen gepaard gaan.
«
»
13:30 Grown-ish
Zoey worstelt met haar studie en haar nieuwe baan.
«
»
13:55 Grown-ish
Zoey neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Jeff en Audrey worden door Jennifer en Adam uitgenodigd voor een etentje. Ze willen echter naar een ander feestje en verzinnen een smoes.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Timmy heeft genoeg van de bevelen van Russell. Ook Audrey is haar assistent beu. Ze besluiten samen een oplossing te zoeken.
«
»
15:15 Sell This House: Extreme
In de jaren '80 zijn Greg en Carol Bain naar een groot huis in een kindvriendelijke wijk in Seattle verhuisd. Inmiddels zijn de kinderen het huis uit en willen ze verhuizen, mede omdat Carol MS heeft.
«
»
16:05 Tiny House Nation
Een vrijgezel uit Massachusetts bouwt een mobile tiny house van 14 m2. John en Zack stellen hem op de proef door de jongeman in een huisje van 9 m2 te stoppen. Intussen slaat Zack aan het bouwen.
«
»
17:00 Below Deck Mediterranean
Problemen met de voorraad maken Tom furieus. Mahlia en Bugsy proberen de boel te sussen. Rob en Alex worden aangestaard door de gasten. Een foto van Rob en Aesha wordt Jess te veel.
«
»
17:55 According to Jim
Jim vindt dat Cheryl hun zoon Kyle veel te hard heeft verwend. Hij besluit van hem een echte man te maken en geeft hem lessen zelfverdediging.
«
»
18:25 According to Jim
Cheryl wil Jim meenemen naar een babyreceptie, maar hij vindt dat niet mannelijk genoeg. Per toeval belandt hij in een talkshow op televisie.
«
»
18:55 Desperate Housewives
Het kookboek van Bree blijkt een succes te zijn en enkele van haar vriendinnen in Wisteria Lane reageren daar openlijk jaloers op.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan organiseert een verrassingsfeestje bij haar thuis voor de verjaardag van Karen McCluskey, maar eerst halen de vier vriendinnen oude herinneringen op.
«
»
20:35 The X-Files
Doggett treft een verminkte man aan in het kantoor en Scully en hij testen zijn DNA. Het verhaal neemt een verrassende wending als Williams leven in gevaar komt.
«
»
21:30 Get Shorty
Miles Daly werkt voor een misdaadorganisatie uit Nevada. Hij wil zijn vrouw en dochter terugwinnen. Bij een afrekening vindt Miles een script dat hem inspireert om het te gaan maken in Hollywood.
«
»
22:45 Get Shorty
Met zijn bazin Amara als financier gaat Miles terug naar L.A. om zijn filmscript aan Rick voor te leggen.
«
»
23:50 Code Black
Neal heeft een discussie met zijn vader over zijn ernstig zieke moeder. Door haar mysterieuze symptomen is Angels Memorial gedwongen om haar onder quarantaine te plaatsen.
«
»
00:40 Code Black
Een vrouw komt met pijn in haar arm naar het ziekenhuis, maar Malaya is geschokt wanneer ze de resultaten van de MRI-scan onder ogen krijgt.
«
»
01:20 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:05 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:45 Storage Hunters
De kopers beproeven hun geluk bij enkele opslagruimtes in San Diego. Brandon en Lori proberen de Taylor-broertjes de loef af te steken, maar zouden zich zo wel eens in de voet kunnen schieten.
«
»
03:05 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
03:30 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
03:50 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
04:10 Storage Hunters
De kopers bieden erop los om een veelbelovende locker in handen te krijgen die gevuld lijkt met zeldzame kunstobjecten. Gaat de winnaar naar huis met een pak geld of met waardeloze vervalsingen?
«
»
04:30 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
04:55 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
05:15 Storage Hunters
De dag start met een knal wanneer er een hevige biedoorlog losbarst om een opslagruimte vol visgerei.
«
»
05:40 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers