TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Radio2 aan zee
Ann Reymen en ladybikers Margaux Bogaert en Katleen Craenhals geven tips en tricks om alles uit je vakantie te halen.
«
»
11:00 Villa Politica
Speciale aflevering n.a.v. de traditionele 11 juli-viering op het Brusselse stadhuis.
«
»
12:30 Zomerbeelden
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Tamara laat zich niet zomaar doen. Tom doet zijn best om Stan op te monteren. Kaat onderneemt actie. Eddy moppert omdat hij niet de kans krijgt samen te werken met Thilly.
«
»
13:55 Clips
Muziekclips.
«
»
14:05 Dieren in nesten
Tien jaar geleden gaf Kees Schepens zijn job als veearts op. Tijdens de varkenspest moest hij tienduizenden varkens afmaken en hij was daar zo ziek van, dat hij besloot varkensfluisteraar te worden.
«
»
14:35 Monty Don's Adriatic Gardens
Monty Don begint zijn reis in Venetië op één van de beroemde binnenschepen van de stad en stapt uit om verborgen groene ruimtes te ontdekken.
«
»
15:35 Murdoch Mysteries
Frankie begint te denken dat Mike genoeg van haar heeft nu hun 20e trouwdag nadert. Sue probeert uit alle macht een feestje voor ze te geven en Axl gaat te ver tegen Brick.
«
»
16:20 A World of Colours: France
Frankrijk wordt gelauwerd voor z'n verscheidenheid aan groene landschappen. Groen is de kleur van de milieubescherming en van de ongerepte natuur.
«
»
17:15 Flikken
De overdracht van het losgeld voor de beleggingsmakelaar is in volle gang, als Emma door een stom toeval de operatie verknalt. De vrouw van de makelaar is in alle staten: ze vreest voor zijn leven.
«
»
18:06 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:08 Het Weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby
Monica en Giles gaan aan de slag in een ultramodern hotel dat uitkijkt op de stad Rovinj aan de Istrische kust. Dit gloednieuwe hotel wil in harmonie samenwerken met de cultuur van de regio.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:45 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Emilia, Jens, Philippe, Patricia en Stijn. Zij strijden elke dag om die 1.000 euro aan prijzengeld binnen te halen.
«
»
20:20 Vlaanderen feest
Onder anderen Clouseau, Pommelien Thijs, Willy Sommers, Regi & Emma Heesters, K3, Metejoor & Snelle, en Camille zorgen voor een feestelijke avond met heel wat muzikale verrassingen.
«
»
21:25 Luchthaven 24/7
In de kerstperiode van 2020 zijn de reisbeperkingen opnieuw verscherpt. Een reiziger uit de VS mag het land niet in om zijn neef te bezoeken.
«
»
22:10 Kamp Waes
Na een zware eerste testdag worden de overblijvende kandidaten nu op een heel andere manier uitgedaagd. Met amper een paar uur slaap trekken ze een hele nacht op pad.
«
»
23:05 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:20 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:25 Dagelijkse zomerkost
Kort gegrilde vis met een zomerse salade.
«
»
23:39 Keno
Keno.
«
»
23:45 Switch
Fien Germijns ontvangt deze week Emilia, Jens, Philippe, Patricia en Stijn. Zij strijden elke dag om die 1.000 euro aan prijzengeld binnen te halen.
«
»
00:15 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers