TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Herfstbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Deze bouillabaisse met Noordzeevis laat je achter met een warm gevoel van tevredenheid. Het lijkt veel werk, maar voor je het weet heb je een dampende kom met fantastische vissoep voor je neus staan!
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Lowie zet Paulien op haar plaats. Dries is amper onder de indruk wanneer Tamara hem de les spelt. Britney zweet haar straf uit. Sam doet Kaat een leuk voorstel.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:25 Loslopend wild
Net als ieder van ons proberen de vrouwen en mannen van allerlei generaties uit 'Loslopend wild' nog steeds de hectiek van het dagelijkse leven te overleven, en daar loopt het al wel eens fout.
«
»
14:50 BBC Wallander
Wallander wordt op een afgelegen boerderij geconfronteerd met een waar bloedbad. Een oude man is gemarteld en doodgeslagen en naast hem ligt zijn stervende vrouw.
«
»
16:20 First Dates (GB)
Economiestudent Arjun vindt zichzelf een mislukking in het leven en de liefde. Hij mag uit eten met Rebecca, een studente kinderpsychologie.
«
»
17:10 Witse
Pauwels wordt neergeschoten en Witse krijgt de schuld in de schoenen geschoven. Hij kan de politie nog net ontwijken en neemt onderzoeksrechter Hauspie gevangen.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Om het weekend in te gaan maakt Jeroen een geroosterde rozijnentoast met confituur van sjalot, een pittige perenrelish met gember en chili en een plakje zachte Belgische kaas.
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
Femke heeft eindelijk een antwoord klaar voor Peter. De pluk dreigt niet tot een goed einde te worden gebracht. Sam en Tim sluiten een deal. Marianne probeert van Tom iets gedaan te krijgen.
«
»
20:40 Grace
Een oud-leerkracht wordt dood teruggevonden in zijn huis in Brighton. Op het eerste gezicht lijkt het om een alleenstaand geval van een overdosis drugs te gaan.
«
»
22:10 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:36 Keno
Keno.
«
»
22:37 Euromillions
Euromillions.
«
»
22:40 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:45 A million little things
Maggie weet niet wat ze hoort wanneer ze achter de echte identiteit van Eric komt. Intussen beseft Eddie dat hij echt een rol wil spelen in het leven van Charlie.
«
»
23:25 Sea Of Love
Frank Keller is een New Yorkse detective die onderzoek doet naar een seriemoordenaar. Tijdens zijn speurtocht wordt hij verliefd op Helen, de hoofdverdachte in de zaak.
«
»
01:15 Dagelijkse Kost
Om het weekend in te gaan maakt Jeroen een geroosterde rozijnentoast met confituur van sjalot, een pittige perenrelish met gember en chili en een plakje zachte Belgische kaas.
«
»
01:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:55 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers