TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:45 Dagelijkse Kost
Voor de seizoensfinale van dagelijkse kost kiest Jeroen een snelle snack die jong en oud zal bekoren: heerlijke corn dogs. Laat de vakantie maar beginnen!
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Tim is het helemaal niet eens met de acties die Sam onderneemt. Judith voelt zich enorm schuldig. Dries moet enkele personen een deftige uitleg verschaffen. Marianne krijgt goed nieuws te horen.
«
»
14:00 Dieren in nesten
Chris Dusauchoit is in de dierenkliniek, waar een hondje wordt binnengebracht met huidproblemen. Sil van het Natuurhulpcentrum trekt eropuit om een havik te vangen.
«
»
14:20 Het huis
Deze week ontvangt Eric de koning van het veld en de weg: Wout van Aert. Voor het eerst getuigt Wout over het dramatische ongeval in de Ronde van Frankrijk.
«
»
15:20 Murdoch Mysteries
Murdoch ontdekt dat ook de modewereld niet vrij misdaden is, wanneer een model vermoord wordt tijdens een protest tegen een lingerieshow.
«
»
16:05 A World of Colours: France
We ontdekken Frankrijk aan de hand van de koninklijke kleur blauw. In het noorden siert het blauw van Arras het porselein dat de stad op de kaart heeft gezet.
«
»
17:00 Recht op recht
Chris verwerkt haar nederlaag in de assisenzaak moeizaam, maar geeft de moed niet op. Ze zal proberen het proces nietig te laten verklaren door het Hof van Cassatie.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Inside Taronga Zoo
Naomi de chimpansee heeft een complexe aandoening waardoor ze niet zwanger kan worden. Een verzorger moet een suikereekhoorn zonder ouders leren hoe hij zich voortbeweegt.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:42 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:50 Op kot XL
Michael, Lise-Lore en Stéphan leggen al vloggend hun dagelijkse leven vast op camera terwijl ze de stad, het studentenleven en elkaar beter leren kennen.
«
»
20:15 F.C. De Kampioenen
Xavier besluit parttime te gaan werken wanneer zijn overste in de kazerne een algemeen bierverbod afkondigt. Zo kan Xavier in de vrijgekomen uurtjes zijn tekort aan dagschotels wegwerken.
«
»
20:55 Switch
Deze week strijden Heleen, Julie, Rudi, Ernest en Noor elke dag om de 1.000 euro binnen te halen.
«
»
21:25 Unité 42
Meerdere vrouwen worden dood en naakt aangetroffen aan hun computer. Hun internetinstallatie is volledig geblokkeerd en dus wordt er meteen gedacht aan hacking.
«
»
22:20 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:34 Keno
Keno.
«
»
22:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:40 Op kot XL
Michael, Lise-Lore en Stéphan leggen al vloggend hun dagelijkse leven vast op camera terwijl ze de stad, het studentenleven en elkaar beter leren kennen.
«
»
23:00 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers