TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
11:00 Erediensten
De eucharistieviering op het hoogfeest van de Hemelvaart van de Heer.
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Een krokant koekje met meringue en een dun laagje chocolade errond vormen de wereldberoemde melocakes. Vanaf nu kan jij ze ook thuis eens maken.
«
»
12:35 Blokken
Quiz.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Boowie krijgt een nieuwe gast over de vloer. Adil en Paulien voelen zich enorm onzeker, en de situatie van de laatste weken maakt het er niet beter op. Leo besluit om Marianne te helpen.
«
»
14:20 Dertigers
Alex en Elias ontmoeten hun pleegkindje. Pieter doet een ultieme poging om An te overtuigen om Lucas niet van hem af te pakken. Hans laat eindelijk zijn koppigheid varen.
«
»
14:45 Clips
Muziekclips.
«
»
15:00 Victoria
Albert geniet van het verblijf in Osborne House, maar Victoria wil het liefst terug naar Londen om haar taken te vervullen. De spanning tussen hen loopt op, mede door het gedrag van Lord Palmerston.
«
»
15:45 Sporza: Circuit de Wallonie
(vanaf 17.45 uur gaat het verslag verder op Canvas)
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Dagelijkse Kost
Deze salade met gelakte hondshaai en gebrande asperges moet je zeker eens uitproberen. Snel klaar, makkelijk en overheerlijk!
«
»
18:30 Blokken
Quiz.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:10 Thuis
De verontwaardiging van Nancy is groot als zowel Dieter als Eddy haar afvallen. Een idee van Leo kan wel eens de oplossing zijn voor Peter zijn probleem.
«
»
20:35 De Kemping
Na het onverwachte zomerse onweer trakteren onze jongeren hun kampeergasten op een echt reggaeoptreden, met als special guest hun eigenste rasta Mansour.
«
»
21:20 Dertigers
Nora moet beslissen: geeft ze haar relatie met Hans nog een kans of niet? Bart en Tinne lijken terug naar elkaar toe te groeien. Pieter wacht angstig af of An zijn voorstel aanvaardt.
«
»
21:50 Campus Cup
De studenten Muziek van de LUCA School of Arts dagen de studenten Politieke & Sociale Wetenschappen uit tot een wreed Leuvens duel!
«
»
22:35 Laat journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
23:00 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:05 Sporza: Giro
Met een uitgebreid ritverslag, reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
23:25 Schitt's Creek
De producers van 'Sunrise Bay', waar Moira ooit in schitterde, duiken op met groot nieuws. Ondertussen verslindt Alexis aflevering na aflevering van de oude reeks.
«
»
23:48 Keno
Keno.
«
»
23:50 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
00:10 Dagelijkse Kost
Deze salade met gelakte hondshaai en gebrande asperges moet je zeker eens uitproberen. Snel klaar, makkelijk en overheerlijk!
«
»
00:25 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers