TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Journaallus
Nieuws in lusvorm.
«
»
09:00 Winterbeelden
«
»
10:00 Radio 2 op één
Muziekprogramma.
«
»
12:00 Winterbeelden
«
»
12:20 Dagelijkse Kost
Voor deze originele versie van pens met appelmoes gaat Jeroen terug naar zijn roots. Balkenbrij is een streekproduct uit Limburg dat iedereen zal weten te appreciëren!
«
»
12:35 Blokken (namiddag)
Spelshow.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
13:55 Thuis (namiddag)
Stan is enorm kwaad op zijn moeder, die er even meer dan genoeg van heeft. Ze besluit om met Ann de bloemetjes buiten te zetten. Frank gedraagt zich ambetant tegenover Kaat.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:35 #weetikveel
Kobe wandelt met zijn goeie vriendin en bekendste Vilvoordenaar Danira Boukhriss Terkessidis onder het viaduct van Vilvoorde. 's Nachts gaat hij de voegen reinigen op het viaduct.
«
»
15:10 Father Brown
De dokter van Kembleford wordt via anonieme brieven beschuldigd van een lugubere moord op een boerderij. Father Brown moet uitzoeken wie er verantwoordelijk is voor het versturen van de brieven.
«
»
15:55 Les Gardiens de l'Antarctique
Hoe zit het met het mentale welzijn van de groep die intussen al twee maanden in afzondering leeft?
«
»
16:45 Buren
Chloe voelt dat haar relatie met Elly gedoemd is om te mislukken en neemt een hartverscheurende beslissing. Betekent dit dat er dan toch nog hoop is voor haar en Pierce?
«
»
17:05 Professor T.
De inspectrice van een school-evaluatieteam wordt thuis vermoord. Op het eerste gezicht is het een roofmoord, maar inspecteur Donckers heeft haar twijfels.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:06 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Deze salade is een waar feestmaal! De stukjes zacht gegaarde zalm gaan perfect samen met de gebakken oesterzwammen en de zalige dressing met truffelpasta.
«
»
18:25 Blokken
Quiz.
«
»
18:55 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:15 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:20 Thuis
Tamara zit op haar tandvlees en ook Bob is lastig. Boowie krijgt te maken met een serieuze opdoffer. Eddy ontwijkt Angèle en zoekt zijn toevlucht elders. Nancy uit haar bezorgdheid over Peter.
«
»
20:45 Lewis
Professor Cole wordt dood aangetroffen door zijn vriend Richard Helm. Kort daarvoor was Cole betrokken bij een handgemeen toen Helm de toegang werd ontzegd tot een exclusieve club in Oxford.
«
»
22:20 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:40 Keeping Faith
Madlen ontslaat haar juridisch team en Faith en Cerys nemen de moordzaak in handen. Daarbij komen ze al snel op ramkoers met Tom. Evan krijgt bezoek van een mysterieuze weldoener.
«
»
23:32 Keno
Keno.
«
»
23:33 Euromillions
Euromillions.
«
»
23:35 Big Eyes
Schilder Walter Keane werkt met zijn unieke schilderijen de commercialisering van de populaire kunst mee in de hand. Tot blijkt dat niet hij de schepper van de werken is, maar zijn vrouw Margaret.
«
»
01:20 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:40 Dagelijkse Kost
Deze salade is een waar feestmaal! De stukjes zacht gegaarde zalm gaan perfect samen met de gebakken oesterzwammen en de zalige dressing met truffelpasta.
«
»
01:55 Journaallus
Nieuws in lusvorm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers