TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Winterbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:55 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:10 Onze natuur
Onze bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong, maar als ze op hun eigen tempo mogen evolueren, dan barsten ze van het leven: schimmels, planten en dieren zijn er afhankelijk van elkaar.
«
»
18:00 Sporza: baanwielrennen
Baanwielrennen.
«
»
18:55 Sporza: basketbal
Liveverslag van Duitsland - België, kwalificatiewedstrijd van de Belgian Cats voor het EK 2023 voor vrouwen in Israël en Slovenië. Commentaar: Kris Meertens.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Nieuws en duiding.
«
»
21:20 Ukraine: The People's Fight
Mykolaiv is een belegerde stad. Het is de laatste hindernis voor de Russen in het zuiden van Oekraïne en daardoor van enorm belang voor de verdediging van de Europese grens.
«
»
22:10 De ideale wereld
Gast: Koen Crucke.
«
»
22:45 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:00 Hitsville: The Making of Motown
Motown-grondlegger Berry Gordy stelt zijn persoonlijke archief ter beschikking en vertelt samen met zijn creatieve partner Smokey Robinson het opwindende verhaal van de hitfabriek.
«
»
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers