TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:15 Winterbeelden
«
»
12:15 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
17:00 De Warmste Week
De VRT-solidariteitsactie 'De Warmste Week' vindt dit jaar plaats van maandag 19 tot en met zaterdag 24 december in Hasselt. Het centrale thema is 'kansarmoede'.
«
»
17:35 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:50 Land of the Far North
In de wonderlijke polaire wereld van Scandinavië gaat de zon er in de zomer amper onder. Ondanks een overvloed aan voedsel komen planten en dieren voor heel wat uitdagingen te staan.
«
»
18:40 A perfect Planet
De ongelijke verspreiding van zoetwater op aarde heeft ervoor gezorgd dat er een enorme verscheidenheid is aan diersoorten en habitats, van de droogste woestijn tot het vruchtbaarste regenwoud.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Flip Kowlier stelt zijn nieuwe album 'September' voor. Voor het eerst sinds hun opgemerkte optreden op Dranouter zingt hij samen met zijn goeie vriend Wannes Cappelle 'In de vaert'.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Trump takes on the world
Al van voor zijn verkiezing is het duidelijk dat Donald Trump keet zal schoppen en zodra hij president is, begint hij er meteen aan. Trump doet er alles aan om zijn America First-agenda waar te maken.
«
»
22:20 25 jaar Canvas: Het Peulengaleis
Met vaste rubrieken als Patrick en Johan, De Fuck You Van De Week, Yvonne en Yvette, De Show van Bosmans Jos, De mannen van de Gamma, Clement Peerens e.a.
«
»
22:50 Who Killed the KLF?
Jimmy Cauty en Bill Drummond wilden de gevestigde orde belachelijk maken en sampleden daarom de muziek van The Beatles en Abba en publiceerden een boek, 'The Manual'.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

Dieter en zijn vast team van medewerkers, 8 mensen met de diagnose jongdementie, ontdekken hun werkplek voor de komende weken. Ze leren chef-kok Seppe Nobels, de gerechten én elkaar kennen in hotelschool PIVA. Al snel moeten ze het restaurant ook echt doen draaien voor een proefpubliek, want de medewerkers van 'Restaurant Misverstand Mechelen' komen eten. Het enthousiasme is er, maar er zijn ook héél wat confronterende momenten tijdens de eerste service.

'Restaurant Misverstand', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers