TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:05 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
15:50 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van Ghana - Uruguay op speeldag 3 van groep H, live vanuit het Al Janoubstadion in Al Wakrah, Qatar. Commentaar: Eddy Demarez. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
17:55 Universiteit van Vlaanderen
Wist je dat er tussen onze cellen een heel communicatienetwerk bestaat? En nee, niet gewoon 'zenuwen', maar celblaasjes laten onze cellen met elkaar communiceren.
«
»
18:14 Boerke
Boerke krijgt niet altijd wat hij verwacht.
«
»
18:17 Boerke
Boerke verlaat het zinkende schip.
«
»
18:20 The Chronicles of Mourne
Na een lange en harde winter is het eindelijk lente in de Mournes. Waar je ook kijkt zie je tekenen van nieuw leven en het seizoen doet een wind van energie en optimisme over het gebied waaien.
«
»
18:50 Michael Palin: into Iraq
Michael bezoekt Babylon, een plek waar hij al veel over heeft gelezen. In Kerbela bezoekt hij de tombe van Imam Husayn, één van de belangrijkste religieuze plekken in Irak.
«
»
19:35 Schitt's Creek
Johnny en Moira proberen een investeerder te strikken voor een nieuw motel. Alexis en Ted hebben het moeilijk met de afstand tussen hen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak op vrijdag
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:30 The Last Son
Massachusetts, 18 juli 1969. Na een feestje ontsnapt Ted Kennedy ternauwernood aan de dood als zijn auto van een brug afzwenkt. Zijn campagnemedewerkster die naast hem zit verdrinkt.
«
»
23:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers