TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:40 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
14:45 Villa Politica
Met een liveverslag van de plenaire zitting in het Federaal Parlement.
«
»
16:15 Universiteit van Vlaanderen
Onlinedatingapps gaan al een tijdje mee en het aanbod aan potentiële partners op die platformen is enorm. Vraag is dan: hoe pik je er een 'goeike' uit?
«
»
16:40 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van Portugal - Ghana op speeldag 1 van groep H, live vanuit Stadion 974 in Doha, Qatar. Commentaar: Peter Vandenbempt. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
19:10 Seven worlds, one planet: minisodes
Tegen een achtergrond van met sneeuw bedekte pieken in Chili maakt een vrouwtjesguanaco zich klaar om nieuwe wondertjes te verwelkomen na een dracht van elf en een halve maand.
«
»
19:15 Boerke
Boerke, de 'poor lonesome cowboy'.
«
»
19:20 Schitt's Creek
De ouders van Patrick komen naar Schitt's Creek voor een verrassingsfeestje, maar vallen zelf van de ene verbazing in de andere. Alexis sleurt Moira mee naar een soapserie-conventie.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Chibi Ichigo werd geboren in Oezbekistan, groeide op in België en woont in Brussel. De zangeres brengt samen met haar partner Umi pittige en dansbare elektronische muziek met flarden pop en hiphop.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 Michael Palin: into Iraq
Michael trekt naar het hart van Irak, richting Bagdad en komt aan in Kirkuk, waar de Britten in 1927 olie ontdekten. De volgende dag bezoekt hij Tikrit, de thuisbasis van Saddam Hoessein.
«
»
22:10 25 jaar Canvas: In de gloria
Een bloemlezing van de beste afleveringen uit legendarische programma's als 'In de gloria', 'Neveneffecten', 'Alles kan beter' en 'Het Peulengaleis', naar aanleiding van 25 jaar Canvas.
«
»
22:40 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
22:55 Soul II Soul - club classics vol. 1
'Club Classics Vol. One' van Soul II Soul schopte het in 1989 tot bovenaan de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk en de VS met hits als 'Fairplay', 'Jazzie's Groove', en 'Keep on Movin''.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op het eilandje Chappaquiddick wordt een feest gegeven voor alle medewerkers van Robert Kennedy's presidentiële campagne, waaronder Mary Jo. Ted en Mary Jo sluipen er tussenuit voor een roekeloze rit in het donker die eindigt in een tragedie.

'Chappaquiddick', om 21.30 uur op Canvas.

Dossiers