TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:50 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
17:10 VRT NWS Live
Nieuwsuitzending.
«
»
17:25 Sporza: Europees preview magazine
Sportmagazine.
«
»
18:10 Een nacht in het museum
Als sluitstuk voor de derde en laatste nacht in het KMSKA heeft Thomas zijn oog laten vallen op een van de meest enigmatische schilderijen uit de collectie: 'De Intrige' van James Ensor.
«
»
19:00 Schitt's Creek
Johnny heeft het lastig om een nieuwe zaak uit de grond te stampen. Moira moet de confrontatie aangaan met de harde realiteit van de lokale politiek.
«
»
19:20 De ideale wereld
Gast: William Boeva.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Actualiteitenmagazine.
«
»
21:20 VDB. Ik ben god niet.
Frank Vandenbroucke groeit op in Ploegsteert, in de drukke hostellerie van zijn moeder en de wondere wielerwereld van zijn vader. Al in de jeugdreeksen blinkt hij uit.
«
»
22:10 De ideale wereld
Gast: Aster Nzeyimana.
«
»
22:50 Jason
Maasja Ooms toont de ingrijpende gevolgen en psychische effecten van een traumatische jeugd in dit derde en laatste deel van haar trilogie over de Nederlandse jeugdzorg.
«
»
00:20 Schitt's Creek
Johnny heeft het lastig om een nieuwe zaak uit de grond te stampen. Moira moet de confrontatie aangaan met de harde realiteit van de lokale politiek.
«
»
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers