TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Denemarken - Finland in groep B van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Stadium MK in Milton Keynes. Commentaar: Geert Heremans. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Un monde à part
François Mazure volgt de Colombiaanse special forces tijdens hun opleiding en tijdens enkele interventies. Het land gaat gebukt onder het geweld van drugskartels, de FARC en guerrillastrijders.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Duitsland - Spanje in groep B van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Brentford Community Stadium in Londen. Commentaar: Aster Nzeyimana. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
22:55 The Loudest Voice
De kersverse president is de gedroomde vijand voor Roger en zijn Fox News Channel. Barack Obama beheerst hun uitzendingen en katapulteert de zender naar de top.
«
»
23:45 The Loudest Voice
In zijn niet-aflatende strijd tegen de 'socialist' in het Witte Huis vindt Roger een bondgenoot en opvolger in Joe Lindsley, een jonge assistent die hij bombardeert tot eindredacteur van een krant.
«
»
00:30 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen op het spoor zet van crimineel Reese Feldman.

'Starsky & Hutch', film uit 2004 met oa. Ben Stiller en Snoop Dogg, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers