TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Denemarken - Finland in groep B van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Stadium MK in Milton Keynes. Commentaar: Geert Heremans. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Un monde à part
François Mazure volgt de Colombiaanse special forces tijdens hun opleiding en tijdens enkele interventies. Het land gaat gebukt onder het geweld van drugskartels, de FARC en guerrillastrijders.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Duitsland - Spanje in groep B van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Brentford Community Stadium in Londen. Commentaar: Aster Nzeyimana. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
22:55 The Loudest Voice
De kersverse president is de gedroomde vijand voor Roger en zijn Fox News Channel. Barack Obama beheerst hun uitzendingen en katapulteert de zender naar de top.
«
»
23:45 The Loudest Voice
In zijn niet-aflatende strijd tegen de 'socialist' in het Witte Huis vindt Roger een bondgenoot en opvolger in Joe Lindsley, een jonge assistent die hij bombardeert tot eindredacteur van een krant.
«
»
00:30 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers