TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Oostenrijk - Noord-Ierland in groep A van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het St Mary's Stadium in Southampton. Commentaar: Eddy Demarez. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
20:00 Ugly Me: My Life with Body Dysmorphia
Liane is een knappe, jonge Engelse vrouw, maar als ze in de spiegel kijkt walgt ze van zichzelf. Deze docu volgt haar van de eerste diagnose tot haar opname in een gespecialiseerd ziekenhuis.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Engeland - Noorwegen in groep A van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Falmer Stadium in Brighton and Hove. Commentaar: Stef Wijnants. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
23:00 Zero Zero Zero
Manuel Quinteras en zijn team ondervinden de gevolgen van hun keuzes. Chris Lynwood en Don Minu, elk aan een andere kant van de planeet, worden geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen.
«
»
00:00 Zero Zero Zero
Chris en Emma Lynwood proberen ervoor te zorgen dat hun lading veilig aankomt in Gioia Tauro, maar worden geconfronteerd met de tergende bureaucratie in Senegal.
«
»
00:50 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers