TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
13:00 De Warmste Week kick-off
Het centrale thema dit jaar is 'Kunnen zijn wie je bent'.
«
»
14:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 De Warmste Week kick-off
Het centrale thema dit jaar is 'Kunnen zijn wie je bent'.
«
»
18:50 De voorleesclub
Elke dag leest een bekende mama, opa, toffe nonkel of suikertante een prentenboek voor. Tijdens het lezen komen de lezers - en de kijkers - in het universum van het boek terecht.
«
»
18:55 Extreme lands
Heidi trekt naar de Verenigde Arabische Emiraten waar zich de Rub al Khali bevindt, één van de grootste zandwoestijnen ter wereld. De droogte is hier de grootste uitdaging.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Dit voorjaar bracht Naima Joris haar eerste titelloze ep uit, waarop ze omgaat met haar diepste gevoelens. Haar nummers zijn een mix van gevoelens van verlies, liefde en melancholie.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Raymond Goethals: Magie in Marseille
Het succesverhaal van Raymond Goethals bij Olympique Marseille begint in januari 1991. Zijn eerste stunt volgt al snel als AC Milan wordt uitgeschakeld in de kwartfinale van Europacup 1.
«
»
22:15 Extra Time
Extra time kijkt terug op de vorige speeldag in de Jupiler Pro League.
«
»
23:15 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
23:25 The Detectives: Inside the Major Crimes Team
Het team onderzoekt een gewapende overval in een afgelegen boerderij. De eigenaar werd vastgebonden en er zijn verschillende zaken gestolen, waaronder zeven jachtgeweren en een auto.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers