TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:30 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van de achtste finale tussen Engeland en Duitsland, live vanuit Wembley Stadium in Londen. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 Operatie ziekenhuis
Tijdens de eerste coronagolf werd de transplantatiedienst van Royal Free Hospital, die zorg verleent aan de meest kwetsbare patiënten, lamgelegd om handen vrij te maken voor Covid-19-patiënten.
«
»
21:35 North America with Simon Reeve
De recente droogteperiodes in Californië leiden tot veel bosbranden. Simon legt zijn oor te luisteren bij de brandweer die 24/7 in de weer is om branden in de toekomst te vermijden.
«
»
22:40 Top of the Lake
Terwijl Robin en Pyke zich steeds meer zorgen maken over de situatie waarin Mary verkeert, dropt Miranda een bommetje dat haar weliswaar een pak dichter bij het dode meisje brengt.
«
»
23:40 Top of the Lake
Robin moet al haar moed bijeenrapen om onder ogen te zien dat Mary gegijzeld wordt en het bordeel wel eens de link kan vormen met de vermiste surrogaatmoeders.
«
»
00:35 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers