TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:00 Radio 1 op Canvas
Radio op tv.
«
»
17:30 Sporza: UEFA Euro 2020
Verslag van de achtste finale tussen Kroatië en Spanje, live vanuit het Parkenstadion in Kopenhagen. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De wereld van de Chinezen
Chinese bedrijven doen graag zaken op het exotische Madagaskar. Er is een hoop te halen, want het land is rijk aan natuurlijke bronnen. En omdat de bevolking er arm is, is arbeid er goedkoop.
«
»
21:20 Apocalypse, la guerre des mondes
September 1950. In Korea duurt het conflict voort. Na een succesvolle landing in Incheon worden generaal MacArthur en zijn troepen opnieuw verslagen bij de dichtgevroren Yalurivier.
«
»
22:15 Belpop classics
In 2018 vierde Triggerfinger zijn 20ste verjaardag. Jarenlang volgde Vlaanderens luidste rocktrio koppig zijn eigen pad door zonder veel airplay een ijzersterke livereputatie uit te bouwen.
«
»
23:10 Outcry
De nieuwe openbare aanklager van Williamson County stemt in met een verzoek om Gregs zaak opnieuw te bekijken. Daarbij komen een aantal verontrustende lacunes in het onderzoek aan het licht.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers