Terug van weggeweest! Elke dag 'Het Foute Uur' op Qmusic

maandag 24 augustus 2020
Foto: Qmusic - © DPG Media 2020

Ook Qmusic start volgende maandag het nieuwe radioseizoen. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Met een nieuw uitzendschema is de tweede grootste radiozender van het land klaar voor de aftrap!

Het nieuwe radioseizoen betekent een pak verschuivingen bij Qmusic. Wim Oosterlinck trekt naar Willy, Maarten & Dorothee nemen de ochtendshow terug over en Sam De Bruyn doet het voortaan met Vincent Fierens in de avondspits.

En Maarten & Dorothee hebben meteen goed nieuws voor hun debuut op maandag 31 augustus! Na hun gloednieuwe ochtendshow knallen ze je werkdag op gang met 'Het Foute Uur' tussen 9 en 10 uur. En zo keert Qmusic terug naar de succesformule van de topjaren. Ook toen stond 'Het Foute Uur' elke werkdag garant voor een plezant start van je dag.


 


Lees ook:
Luistercijfers: Qmusic blijft tweede grootste, Joe stabiel
Erwin Deckers moet Qmusic weer op de kaart zetten
Zo klinkt Qmusic dit najaar! Nieuwe shows n afscheid van een Q-icoon!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de chte Axe Gang, die de twee gangsters n de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers