Einde 'Draaiende Studio' bekend?

donderdag 25 maart 2010

Donderdagavond voorspelde Sylvia De Laet dat Ornelis & Rogiers 'De Draaiende Studio' pas maandag zullen verlaten. Sylvia is paragnost en won vorig jaar het programma 'Het zesde zintuig' op vtm.

Sylvia gebruikte naast haar tarotkaarten een foto van Kürt en een plattegrond van 'e Draaiende Studio' om te voorspellen hoe lang Sven en Kürt nog in 'De Draaiende Studio' zullen zitten.  Met haar handen op de foto en de plattegrond peilde ze naar de energie.  Nadien trok ze een weekkaart en daaruit kwam maandag als meest positieve kaart.   

Sylvia belde vanmorgen rond 8.45 uur naar Sven en Kürt.  Ze vertelde dat ze vanavond rond 16 uur zou langskomen en voor een verrassing zou zorgen.  Die verrassing bleek haar voorspelling te zijn. 

Niet alleen Sylvia kwam vanavond naar De Draaiende Studio, ook Tom Dice, die ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival, passeerde bij Sven en Kürt.  Hij kwam live zingen aan 'De Draaiende Studio'.  Omdat Sylvia er toch nog was, vroegen Sven en Kürt haar terloops of ze ook kon voorspellen hoe Tom het ervan af zal brengen op het Eurovisie Songfestival.  Sylvia zag in haar tarotkaarten een positieve evolutie.  Ze trok een heer die in Tom gelooft.  Volgens haar zal Tom zeker bij de eerste 10 finalisten eindigen.  Sylvia feliciteerde Tom nu al met zijn goede score! 

Elke dag zorgt de Q-redactie voor een verrassing in 'De Draaiende Studio'.  Dat hebben ze Sven en Kürt aan het begin van de actie beloofd.  Morgen, rond 8.45 uur, belt opnieuw iemand naar Sven en Kürt om later, rond 16 uur, ter plekke de verrassing bekend te maken. 

Om 17.30 uur stond de teller van De Draaiende Studio op 9.000 euro.  'Ornelis & Rogiers' blijven dus zeker al tot zaterdag in De Draaiende studio, want ze mogen de studio  pas verlaten als de teller op 25.000 euro wordt gebracht.  Daar zorgen de luisteraars voor.  Zij zetten de teller op 25.000 euro door quizvragen goed te beantwoorden. 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers