Nederlandse artiesten jagen droom na in 'Ik Geloof in Mij'

maandag 6 juli 2020

Het volste vertrouwen in de ingeslagen weg, de intense wil om in de spotlights te staan n de altijd aanwezige honger naar succes. Het zijn enkele factoren die veel onontdekte Nederlandstalige artiesten met elkaar gemeen hebben.

Verschillende daarvan staan centraal in het nieuwe SBS6-programma 'Ik Geloof in Mij', waarin hun weg van en naar het podium op de voet wordt gevolgd. De ras entertainers staan allemaal op een verschillend punt in hun carrière, maar willen niets anders dan hun droom najagen en het uitvoeren van hun ultieme passie: zingen en optreden. 'Ik Geloof in Mij' is vanaf dit najaar te zien bij SBS6.


'Marco Borsato, Frans Bauer, Guus Meeuwis, André Hazes, Tino Martin… In dit nieuwe realityprogramma volgen we artiesten die ervan overtuigd zijn dat zij in dit rijtje bekende Nederlandse zangers thuis horen. Wij zijn verheugd dat we in Ik geloof in mij deze zeer ambitieuze entertainers een podium kunnen bieden en kijken uit naar de opnames, waarin we ze beter leren kennen en hun jacht naar eeuwige roem volgen', aldus René Oosterman, zendermanager SBS6.

'Ik Geloof in Mij' wordt geproduceerd door Zodiak Nederland.

'Ik Geloof in Mij', vanaf dit najaar bij SBS6 en op KIJK.nl.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Doortje wil dolgraag dat Billie mee in het kerkkoor komt zingen. Hij kan het koor verrijken met zijn stem n hij kan daar deftige meisjes leren kennen. Billie stemt in, op voorwaarde dat hij een brommer krijgt. Doortjes plan verloopt echter niet zoals verwacht. Fernand krijgt bezoek van ma DDT die hem haar liefde verklaart. Fernand laat haar bij hem intrekken omdat ze bereid is in zijn zaak te investeren. Maar de Kampioenen zien ma DDT liever zo snel mogelijk vertrekken.

'F.C. De Kampioenen', om 20.45 uur op En.

Dossiers