Ferry Doedens is ontslagen bij 'GTST'

zaterdag 18 juli 2015

Ferry Doedens is door Endemol, producent van de populaire RTL 4-soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden', ontslagen. Dat meldt De Telegraaf.

Volgens RTL stelt de officiële verklaring van Endemol over het ontslag van Doedens dat de overeenkomst werd verbroken door 'het herhaaldelijk niet nakomen van productionele afspraken' door de acteur.


Doedens speelt al jaren het populaire, homoseksuele, personage Lucas Sanders. Enkele jaren geleden vervulde hij nog een pioniersrol toen zijn personage uitgebreid zoende met zijn vriendje in de reeks.

Ferry Doedens wenst vooralsnog niet te reageren op zijn ontslag.

Bron: telegraaf.nl


Lees ook:
Homoscène in 'GTST' verhit gemoederen (filmpje!)

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers