Deze vrouwen gaan het romantische liefdesavontuur aan in 'De Bachelor'

woensdag 2 februari 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Op woensdag 16 februari gaat een nieuw seizoen 'De Bachelor' van start bij Videoland: dé romantische realityserie waarin Thomas van der Vlugt op zoek gaat naar de liefde van zijn leven. Maak hieronder kennis met de zestien dames die vanuit de Mexicaanse hacienda strijden om de laatste roos.

Daniek, 24 jaar, @daniekorie
De Hengelose Daniek werkt als styliste en is een excentrieke thrill-seeker. Om wat voorbeelden te noemen: net als Thomas draait ze haar hand niet om voor off-piste snowboarden, raften en bergbeklimmen. Ze probeert graag nieuwe dingen uit en vindt het niet erg als er dan weleens iets mis gaat.


Demi, 26 jaar, @demilutter
Wie openheid zoekt, is bij Demi aan het juiste adres. Ze is ontwapenend en stelt zich snel open naar nieuwe contacten. Hoewel haar werk als kapper misschien anders doet vermoeden, is ze impulsief, stoer en absoluut geen meisje-meisje. Ze is klaar om Amersfoort in te ruilen voor een Mexicaans avontuur met Thomas.

Diandra, 27 jaar, @diandra_klapmeijer
Deze Gooische dame zit vol verrassingen! Diandra haar hart ligt momenteel in de modewereld, maar kan daar snel verandering in worden gebracht na haar ontmoeting met Thomas? Diandra staat zelfverzekerd en vol positiviteit in het leven. Voor haar familie en vrienden staat ze altijd klaar en wat anderen over haar denken, kan haar gestolen worden

Faith, 22 jaar, @faithtichelaar
Faith is momenteel in between jobs. Ze woont nog bij haar ouders in Rotterdam en zal niet uit huis gaan voor ze de ware heeft gevonden. Waar Thomas een behoorlijke waaghals kan zijn, is Faith al trots als ze in een lift durft te stappen. Wellicht dat zij voor balans in zijn avontuurlijke leven kan zorgen.

Frederique, 26 jaar, @frederiquedv
Als ex-topsportroeier is Frederique het gewend om alles uit zichzelf te halen. Haar achternaam De Vlam doet haar eer aan; Frederique heeft een vurige persoonlijkheid. In het dagelijks leven is ze data-analist bij een grote bank, maar ze is klaar om haar computer achter zich te laten op weg naar het avontuur in Mexico.

Indigo, 21 jaar, @indixoord
Deze jonge fashionstudente, hostess én marketeer Indigo is op zoek naar echte liefde met iemand die net zo avontuurlijk is als zij zelf. Vindt zij dit avontuur bij Thomas? Ze komt uit Friesland, maar heeft inmiddels een druk en gezellig leven opgebouwd in Amsterdam.

Inge, 30 jaar, @inge.dekker
Inge heeft rechten gestudeerd en is als echte carrièretijger nu werkzaam als manager bij een recruitmentkantoor. Ze woont in Amsterdam, waar ze een bruisend, sociaal en ondernemend leven heeft. Ze is dus helemaal klaar om naar Mexico te gaan om een gooi naar Thomas’ hart te doen.

Karen, 22 jaar, @karensmittt
Hoewel haar wilde krullenbos anders doet vermoeden, is Karens karakter het tegenovergestelde: lief en zacht. Ze cijfert zichzelf snel weg en laat anderen altijd voor gaan. Lukt het haar om zichzelf in de strijd om Thomas’ liefde wél op de eerste plaats te zetten?

Linde, 24 jaar, @lindebelt
Linde houdt van leven in de brouwerij. Wat dat betreft zouden zij en Thomas weleens een match kunnen zijn. Momenteel leidt ze een onbezorgd en bruisend leven in de horeca, maar wil later haar werk in de zorg weer oppakken. Linde is een energieke dame die áls ze verliefd wordt, all-in gaat.

Lysette, 25 jaar, @lysettee_
Deze sprankelende leerkracht uit Dokkum bulkt van de energie en verhuist binnenkort naar Amsterdam. Ze is namelijk helemaal klaar voor het bruisende stadsleven! De afgelopen jaren stonden in het teken van persoonlijke groei en nu is het dan ook tijd om te bloeien. Hoe leuk zou het zijn om dat te doen met Thomas aan haar zij?

Maureen, 22 jaar, @maureenveenstra
Maureen is na een roerige periode in Australië in Amsterdam neergestreken om aan haar opleiding te beginnen. In reislust en drang naar avontuur zullen Thomas en zij elkaar kunnen vinden. In het aangaan van nieuwe relaties speelt ze vaak hard to get, maar wie haar eenmaal voor zich wint, krijgt 200% Maureen.

Merel, 26 jaar, @merelbeks
De Amsterdamse Merel heeft veel zelfspot en is letterlijk goedgebekt: ze is bijna afgestudeerd als tandarts en van plan de bovenste trede van de carrièreladder te bereiken. Qua ambitie zal ze dus zeker met Thomas kunnen klikken. Als Merel niet in de praktijk is, is er een grote kans dat Merel zich op het hockeyveld, een feestje of het terras bevindt.

Michelle, 24 jaar, @michellepetermann
Michelle komt uit Oldenzaal, waar ze handelt in auto’s en caravans. Ze weet haar mannetje te staan in deze wereld, waar haar tijdens onderhandelingen vaak het vuur aan de schenen wordt gelegd. Zal Thomas haar aankunnen?

Patricia, 23 jaar, @patriciajamie_
De Groningse Patricia is een echte entertainer; geen wonder dus dat ze teamleider is van een animatieteam. Weet ze Thomas ook te entertainen? Daarnaast is ze samen met haar zus wimperstyliste. Ze is onbevangen, altijd vrolijk en ietwat impulsief.

Romy, 27 jaar, @romystuik
Romy werkt als radio-DJ en heeft in haar jonge leven al veel meegemaakt. Met al deze levenservaring op zak, staat ze sterk in haar schoenen en is ze helemaal klaar voor een romantisch avontuur met hopelijk Thomas aan haar zij. Ze staat bewust in het leven en is een vrije geest.

Yaël, 29 jaar, @yael.isabelle
De Amsterdamse Yaël heeft een groot hart: na haar studie Psychologie is zij gaan werken als ZZP’er met onder andere kinderen met autisme en kwetsbare jongeren. Daarnaast runt ze samen met haar zus een webshop voor kleding en accessoires. Ze is een echt gevoelsmens met temperament en klaar voor de liefde! Vinden zij en Thomas elkaar?


'De Bachelor' wordt geproduceerd door Warner Bros. en is vanaf woensdag 16 februari wekelijks te zien bij Videoland.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 18:30
    Blokken
    00:55
    VRT NWS laat
  • 17:55
    Het Proces dat Niemand wou
    23:50
    Nachtlus
  • 18:35
    De Hoppers
    21:00
    Geen uitzending
  • 18:20
    Milo
    01:10
    Geen uitzending
  • 17:45
    Help, Mijn Man Is Klusser
    01:30
    Geen uitzending
  • 18:20
    The Goldbergs
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 17:50
    Airwolf
    01:15
    Stargate SG-1
  • 17:55
    Strong Medicine
    00:50
    Offspring
  • 17:55
    Sturm der Liebe
    00:55
    Geen uitzending
  • 17:55
    Celebrity MasterChef Vlaanderen
    00:25
    De Tafel van Gert
  • 18:00
    FBI
    01:00
    Friends
  • 17:55
    Pawn Stars: Best Of
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 18:05
    Masterchef USA
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 17:25
    Death of a Vegas Showgirl
    00:40
    Castle
  • 18:00
    Z-Extra
    21:30
    Herhalingslus
  • 18:37
    Meesterwerk
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 18:10
    Ainsley Eats The Streets
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 18:20
    FIM Motocross World Championship
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 17:55
    Death in Paradise
    00:20
    Silent Witness
  • 18:17
    EenVandaag
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 18:30
    Noord-Zuid-Oost-West
    00:17
    Nieuwsuur
  • 18:21
    Say Whut!?
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach