Deze twaalf mannen doen een gooi naar het hart van Chris in 'Prince Charming'

woensdag 10 november 2021

Vanaf 24 november is een nieuw seizoen van de romantische datingshow 'Prince Charming' te zien bij Videoland. De 28-jarige Chris gaat op zoek naar zijn ware liefde door middel van groepsactiviteiten en dates met de mannen, die allemaal in een prachtig palazzo verblijven waar het ze aan niks ontbreekt. Ontmoet hier de twaalf mannen die in Italië hopen de liefde te vinden bij Chris.

Angelo
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Hoofddorp
Beroep: Beauty consultant
Instagram: @angelo_nino


Angelo is bescheiden, maar kan ook geregeld de clown uithangen. Hij houdt van dansen en is erg fan van Jennifer Lopez. Hij bewondert haar om wat ze heeft bereikt. Spaanse les vindt hij leuk om te volgen. Hij hoopt een charmante, kalme man te vinden, die mysterieus is en het liefst ook nog graag affectie toont.

Casper
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Groningen
Beroep: Bouwkundig ingenieur
Instagram: @casper.s.9.5

Casper is een lieve jongen, maar laat dit niet altijd meteen zien. Hij is loyaal en zorgzaam voor iedereen om zich heen. Hij sport het liefst dagelijks en heeft een passie voor goed eten. Casper reist graag en is altijd in voor een spontaan feestje, tripje of avontuur met vrienden. Hij zoekt een partner met ambitie, met wie hij inhoudelijk op één lijn zit en kan reizen.

Donnavon
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Voorburg
Beroep: Acteur en model
Instagram: @donnavonmadaran

Donnavon is een echt podiumbeest en hij houdt ervan om in de schijnwerpers te staan. Naast zijn drukke leven als model, acteur en scenarioschrijver voor zijn film, doet Donnavon aan hiphop dansen. Hij zoekt iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, want in kwetsbaarheid zit echte schoonheid.

Jakop
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Blaricum
Beroep: Fleet manager bij autodeeldienst Instagram: @jakopzomerdijk

Jakop is lief en zorgzaam. Hij is ondernemend, houdt van musea bezoeken, lekker toeren op de motor en nieuwe dingen ontdekken. Daarnaast vindt hij een gezonde levensstijl belangrijk en borrelt hij graag met vrienden. Jakop zoekt een man die zichzelf durft te zijn, een goede gesprekspartner is en een flinke dosis humor heeft.

Jimmy
Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Haaren
Beroep: Meubelrestaurateur
Instagram: @j.seb

Jimmy heeft zijn hart op de tong liggen maar kan zich soms ook snel aangevallen voelen. Voor zijn werk restaureert hij meubels en als hobby gaat hij graag met de metaaldetector op stap.  Jimmy is zeer leergierig en is altijd bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hij is op zoek naar een ambitieuze man die net als hij het leven met een korrel zout neemt.

Julien
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Beroep: Radio producer
Instagram: @julienkooij

Julien is een echte gangmaker, lekker op tafel dansen doet hij regelmatig. Hij houdt van muziek, speelt piano, heeft een synthesizer gekocht en zingt zelfs af en toe. In een relatie vindt hij humor het belangrijkst, omdat dit veel zegt over hoe iemand in het leven staat. Juliens levenspartner moet van een feestje houden, maar ook bezig zijn met wat erin de wereld speelt.

Lesley
Leeftijd: 31 jaar
Woonplaats: Rotterdam
Beroep: Job & life coach
Instagram: @zweef.neef

Lesley is iemand met zijn eigen woordenboek; voor rare uitspraken moet je bij hem zijn. Hij is de laatste tijd veel bezig met mindset, spiritualiteit en hij mediteert veel zodat hij rustig wordt. Lesleys ideale man is een familiemens, staat open voor spiritualiteit en wat hij heel belangrijk vindt is dat er een connectie is op alle vlakken.

Lorenzo
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Den Haag
Beroep: Videograaf
Instagram: @lorenzodominick

Bij Lorenzo staat familie bovenaan; met zijn oma van 84 belt hij dagelijks. Hij houdt van architectuur en interieur, maar zijn grootste hobby is Disney: hij heeft wel 150 Disney ornamenten voor in de kerstboom! Lorenzo knapt af op onverzorgde mannen die veel over zichzelf praten. Hij is meerdere keren voorgelogen en vindt eerlijkheid in een relatie het belangrijkst.

Marcel
Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Beroep: Verslavingscounselor
Instagram: @marccorne

Marcel is een sociale man: voor zijn vrienden gaat hij door het vuur. Hij schildert hedendaagse kunst met een abstract randje schilderkunst, popart is echt zijn ding. De drag community vindt hij geweldig. Af en toe pakt hij een festival en leeft hij zich uit met glitters. Hij zoekt een man die weet waar hij staat in het leven, charisma heeft en een duidelijk doel voor ogen heeft.

Olav
Leeftijd: 37 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Beroep: Eigenaar dierenwinkels
Instagram: @callmeolav

Olav staat altijd klaar voor vrienden, is inventief en ondernemend. Hij houdt van reizen en gaat regelmatig naar Spanje om te windsurfen. Olav valt op iemand die humor en zelfspot heeft, het leven niet te serieus neemt en jong van geest is.

Rick
Leeftijd: 34 jaar
Woonplaats: Maastricht
Beroep: Eigenaar dans agency
Instagram: @theloganmoore

Met zijn enorme baard is Rick met recht een opvallende verschijning te noemen. Hij heeft twee jaar in New York gewoond, een tijd in Los Angeles, maar is weer neergestreken in Maastricht. Familie is heel belangrijk voor hem en daar woont hij nu weer vlakbij. Zijn ideale man is iemand op wie hij kan bouwen en die zijn mannetje kan staan.

Scott
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Rotterdam
Beroep: Hotelmanager
Instagram: @scottslinger

De spontane Scott zoekt telkens een nieuw avontuur op. Van verre reizen tot in het buitenland werken en wonen; niks is hem te gek. Zijn grootste droom is om ooit samen met zijn partner een hotel te runnen aan de Portugese kust. Zijn ideale man is dus reislustig, houdt van het leven en is bovendien zelfverzekerd.

'Prince Charming' is vanaf woensdag 24 november wekelijks te zien bij Videoland. De 24e komt een dubbele aflevering online.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice van Vlaanderen' - finale (VTM)

De vier finalisten zingen nog een laatste keer de pannen van het dak in de hoop het publiek omver te blazen met hun talent en zo de overwinning in de wacht te slepen. Wie wordt de nieuwe 'Voice van Vlaanderen'?

'The Voice van Vlaanderen', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 02:45
    Journaallus
    08:00
    radio2 op VRT 1
  • 23:45
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 01:25
    Geen uitzending
    06:05
    Plop & de Peppers
  • 03:05
    Geen uitzending
    07:10
    Ik vertrek XL
  • 01:30
    Geen uitzending
    11:40
    How I Met Your Mother
  • 01:05
    Geen uitzending
    13:40
    All New Traffic Cops
  • 04:05
    Baywatch
    02:10
    JAG
  • 00:10
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 01:40
    Geen uitzending
    08:30
    Nuances
  • 03:15
    Geen uitzending
    07:10
    Criminal Minds
  • 04:15
    Geen uitzending
    02:45
    Sydney Harbour Force
  • 02:35
    Geen uitzending
    06:55
    Love It or List It
  • 01:05
    Geen uitzending
    08:00
    Murdaugh Murders: The Movie
  • 00:35
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 04:13
    Hobbyklus
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 04:10
    De Garde van Gert
    02:10
    De Wereldkeuken
  • 04:00
    Tennis: Porsche Grand Prix 2024
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 04:10
    Silent Witness
    02:05
    Dickensian
  • 03:14
    NOS Journaal
    02:00
    EenVandaag
  • 02:01
    Nieuwsuur
    08:00
    Vroege Vogels
  • 03:30
    Sophie & Jeroen
    03:26
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal