Zo zie je het vervolg van 'Sara' en 'Sturm Der Liebe'

zondag 30 augustus 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Vanaf maandag 31 augustus zitten de VTM-zenders in een nieuw kleedje. En dat betekent ook dat heel wat programma's een nieuwe plaats krijgen. Maar de fans van 'Sara' en 'Sturm Der Liebe' moeten niet ongerust zijn. Hun favoriete serie krijgt ook vanaf maandag een vervolg.Jarenlang maakte de Duitse soap het mooie weer op Vitaya. Het was één van de vaste waarden van de zenders. Vlaanderen smulde van het drama in de populaire soap. En dat zal ook de volgende maanden niet anders zijn. 'Sturm Der Liebe' verhuist naar VTM. Afspraak, iedere werkdag om 16.40 uur voor een nieuwe aflevering.

Wat gebeurt er deze week in 'Sturm Der Liebe'? Lees de preview! 


En dat is meteen ook de start van de nieuwe vooravond van VTM. Want ook de populaire telenovelle 'Sara' houdt een plaats in het schema van VTM. Als vervanger van het door corona-getroffen 'Familie' werd Sara opnieuw omarmd in de Vlaamse huiskamer. De afgelopen maandag keken dagelijks meer dan een half miljoen Vlamingen naar het sprookje over Sara Deroose. Hoe loopt het verder? Dan zie je iedere werkdag voor het 'VTM NIEUWS', klokslag 18.20 uur op VTM.


En ook 'Home And Away' gaat verder! Check waar!


Lees ook:
Dit moet je weten over 'Sara', terug op VTM
De highlights van VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Een voormalig geheim agent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Zijn leven verandert wanneer hij de jonge prostituee Teri probeert te redden van de gewelddadige Russische maffia. Zijn verlangen naar rechtvaardigheid wordt aangewakkerd. Om wraak te nemen, gaat hij als privédetective 'The Equalizer' te werk.

'The Equalizer', film uit 2014 met oa. Denzel Washington, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers