Wolf uit 'The Masked Singer' duikt op in finale van 'The Voice Kids'

vrijdag 11 september 2020
Foto: VTM © DPG Media 2020

De kijkers van 'The Voice Kids' moesten zich zonet even in de ogen wrijven tijdens de grote finale bij VTM. Wolf, één van de spectaculaire kostuums uit 'The Masked Singer', zorgde voor een suprise van jewelste en nam plaats in de coachstoel van Sean Dhondt.

Dat deed hij natuurlijk zonder een woord te zeggen. Welk bekend gezicht er achter het masker schuilgaat, blijft immers één groot mysterie.'Hé makker, je bent een week te vroeg he!', klonk het bij Sean. 'Ik heb mijn stoel nodig, 'The Masked Singer' is pas volgende week! Schoon kostuum wel.' Wolf verscheen vanavond dus iets te vroeg op het appel, want hij is pas vanaf volgende week te bewonderen in de gloednieuwe vrijdagavondshow 'The Masked Singer' bij VTM.

'The Masked Singer', vanaf vrijdag 18 september om 20.40 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers