Wie doet volgend jaar mee aan 'Liefde voor Muziek'?

donderdag 10 september 2020
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

VTM maakt in 2021 een nieuw seizoen van het succesvolle programma 'Liefde voor Muziek'. En daarvan zijn nu de eerste namen bekend, dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het voorbije seizoen van 'Liefde voor Muziek' was met kleppers als onder meer Regi, The Starlings en André Hazes een groot succes. Dus kon een vervolg niet uitblijven. In het voorjaar van 2021 is een nieuw seizoen bij VTM te zien.


En dé grote verrassing daarin is alvast de deelname van een icoon uit de Vlaamse showbizz, namelijk Willy Sommers. In Het Laatste Nieuws noemt hij dit 'het orgelpunt van zijn carrière'.

Doen ook mee in het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek': Ronny Mosuse, Tourist LeMC en Geike Arnaert. Enkele namen moeten dat lijstje nog aanvullen, maar die worden later bekend gemaakt.

Het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' is in principe in het voorjaar van 2021 te zien bij VTM.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de chte Axe Gang, die de twee gangsters n de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers