VIJF schuift met 'Love Island'

vrijdag 11 september 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2020

Vanaf vrijdag moeten de fans van 'Love Island' een uurtje langer wachten alvorens ze de liefdesavonturen in Gran Canaria te zien krijgen. VIJF heeft namelijk besloten om het programma te verplaatsten naar 21.30 uur.

VIJF hoopt om op het nieuwe uitzenduur meer (jongere) kijkers te lokken, want dit seizoen van 'Love Island' heeft het op televisie bijzonder moeilijk. Waar de eerste reeks op VIER nog gemiddeld op 200.000 kijkers kon rekenen, moet het programma zich nu tevreden stellen met cijfers die schommelen tussen 50.000 en 100.000 kijkers.


Online leidt 'Love Island' wel een geheel ander leven. Daar werden alle video's al zo'n 746.000 keer bekeken. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers