VIER komt met kersteditie van 'Het Rad'

vrijdag 27 november 2020
Foto: © VIER 2020

In december presenteert Peter Van de Veire op VIER een nieuwe reeks afleveringen van 'Het Rad'. En daar zal een kerstsfeertje rond hangen, zo weet Het Nieuwsblad.

De eerste reeks van 'Het Rad' was deze zomer een groot succes op VIER. Het programma piekte zelfs tot 700.000 kijkers. VIER haastte zich dan ook om een nieuw seizoen aan te kondigen, maar zei niet wanneer dat zou zijn. Nu is dus beslist dat het populaire spel in de kerstperiode weer zal te zien zijn.


Het worden opnieuw afleveringen met gewone kandidaten en ook alle ingrediënten van het eerste seizoen zullen aanwezig zijn. Al zal er wel een kersttapijt over de show liggen. Zo zullen sommige vragen aan de eindejaarsperiode gelinkt zijn en ook de befaamde prijzenwinkel zal artikelen bevatten die aan kerstmis doen denken.

Of Peter Van de Veire verkleed als kerstman zal opduiken, valt nog af te wachten. Zeker is wel dat er ook weer bekende letterzetters aan het bord zullen opduiken.

Wanneer de afleveringen precies zullen worden uitgezonden, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers