VIER denkt (onder voorbehoud) aan 'De Mol Aan Zee'

woensdag 27 mei 2020
Foto: © VIER 2020

De enige echte Mol kwam eind april tijdens een razendspannende finale uit zijn hol. De piepjonge Alina beduvelde wekenlang meer dan een miljoen mollenjagers.

Maar 'De Mol' is meer dan alleen een kijkcijferkanon. Het is een ijzersterk merk dat voor de allereerste keer ook tijdens de zomer opduikt aan zee. Misschien. Want door de corona-maatregelen benadrukt VIER dat dit plan onder voorbehoud is.


VIER droomt van 'De Mol Aan Zee', een plaats waar fans zich helemaal kunnen onderdompelen in de wereld van 'De Mol'. Een plaats waar iedereen kan genieten van een zalige zomerse dag in 'Café De Mol' op het strand. Een plaats waar vrienden zich in een beschermde omgeving aan een virtuele molzoektocht kunnen wagen in 'The Park' en de kans krijgen om zelf mollenstreken uit te halen. En dit alles liefst de hele zomer lang voor iedereen: van jong tot oud. Kortom een plek waar mollenjagers naar toe komen om een onvergetelijke dag te beleven.

Gezien de corona-evolutie is dit uiteraard onder voorbehoud. Maar VIER hoopt dat 'De Mol Aan Zee' kan doorgaan als iedereen de nodige veiligheidsmaatregelen in acht neemt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers