Veel emoties bij de bekendmaking van de tweede finalist van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

donderdag 19 november 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem, Loc Van Impe en Sofie Dumont hebben lang gewikt en gewogen, maar kenden uiteindelijk toch het tweede finaleticket toe. Wie het is lees je hier. Opgelet: spoilers!

Donderdag besloot de jury van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' dat Pistache van Deborah en Jasmina in Oostende het tweede finaleticket van het programma verdiende. De jury werd positief verrast door het menu, en het gebruik van seizoensgroenten en ingrediënten uit de streek waren absolute pluspunten.


'Oh, my god, we zitten in de finale! Wie had dat ooit gedacht?', klinkt het enthousiast bij de tweeling.


'Moge de beste winnen, het is een spel', zei Claudia sportief voor de uitslag bekend werd, maar de teleurstelling was enorm groot dat ze de finale nét niet haalden. Er vloeiden tranen, ook bij papa Pino: 'We zijn heel blij voor jullie, echt. Aan de chefs zeg ik dank jullie wel allemaal, voor de feedback en de kans die we kregen.'

De finale tussen Deborah en Jasmina en Ayse en Lorenzo van Bar Nazar uit Mechelen vindt plaats op 3 december.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers