Radiomaker Xavier Taveirne kan rekenen op hulp van petekindje Julie in 'Bake Off @ Home'

dinsdag 30 juni 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2020

Xavier voltooide al een patisserie cursus, maar volstaat dit voor deze 'Bake Off'-uitdaging? In de laatste aflevering van 'Bake Off @ Home' daagt 'Bake Off'-winnares uit 2019 Jaline radiomaker Xavier Taveirne uit tot het maken van haar legendarische citroen meringuetaartjes.

Jaline bakte tijdens 'Bake Off Vlaanderen' grootse spektakels en verfijnde bakwerken, dit leverde haar dan ook de eindwinst op. Nu loopt ze stage in het atelier van jurylid Herman.


Jaline: ''Bake Off' is voor mij het mooiste dat ik ooit heb gedaan.' De warme radiostem tijdens de ochtendshow van Xavier gaat aan het bakken en kan rekenen op de hulp van zijn petekindje.

Xavier: 'Julie was hier veel tijdens de lockdown, maar we hebben amper gebakken. Gezelschapspelletjes spelen daarentegen...'

Xavier: 'Ik heb drie jaar geleden een patisserie cursus gevolgd, dus in principe gaat iedereen er van uit dat dit moet lukken.'

De laatste aflevering van 'Bake Off @ Home', woensdag om 21.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers