Opnames nieuwe En-reeks 'Zie Mij Graag' in volle gang

maandag 27 juni 2016

Eind maart zijn de opnames gestart van de nieuwe En-reeks 'Zie Mij Graag'. En er wordt ook nu nog naarstig opgenomen in het Mechelse, rond Lier en Antwerpen.

De fictiereeks is een humoristische feelgood reeks en vertelt het verhaal van Anna die na het bedrog van haar man een punt achter haar huwelijk zet. Zij worstelt wel met de vraag hoe ze nu verder moet met haar leven en haar twee kinderen.


Hoewel Anna soms liever permanent onder haar fleecedeken wil wonen, probeert ze als pas gescheiden moeder haar nieuwe leven enthousiast te omarmen. Gesteund door haar vriendinnen en shapewear gaat ze met frisse moed op zoek naar de prins met het witte paard.

'Zie Mij Graag' vertrekt vanuit kleine, alledaagse zeer herkenbare situaties zoals de ex die voor de eerste keer zijn kinderen komt ophalen, de eerste keer Valentijn zonder echtgenoot, de gescheiden vrouw die via internet haar prins gaat zoeken enz.

Mid-dertiger Anna analyseert op luchtige toon haar wel en wee en is van oordeel dat er voor gescheiden moeders alleen maar mannen uit de solden overblijven en dat tegenwoordig kinderen opvoeden een wedstrijd is.

'Zie Mij Graag' is een reeks die over ons gaat, over onze vrienden, onze familie, onze twijfels, onze angsten, verlangens en frustraties, over vallen en weer opstaan. De serie werd bedacht door Siska Leemans en Hilde Pallen die voor de verhalen uit hun eigen levenservaring hebben geput.

De verhalen worden op een goede manier gebracht, niet verbloemd met mooie dingen, maar ook doorspekt met triestige dingen.

De fictiereeks heeft een topcast met namen zoals Alejandra Theus, Ini Massez, Tine Embrechts, Stan Van Samang en Wouter Bruneel.

'Zie Mij Graag' komt ten vroegste in 2017 op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Franoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers