Ontdek hoe VTM het nieuwe jaar 2021 inzet!

dinsdag 22 december 2020

VTM zet 2021 in met nieuwe afleveringen van drie vertrouwde sterkhouders. Vanaf dinsdag 5 januari duiken bekende Vlamingen terug in de tijd in 'Groeten Uit'. Op woensdagavond doet de Genkse interventiepolitie vanaf 6 januari de adrenaline van het scherm spatten in 'Op Interventie'.

Vanaf 7 januari zetten Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel het weekend al op donderdag in met 'Wat Een Jaar!'. Jens Dendoncker zorgt voor een stevige dosis humor in de special van zijn eerste solovoorstelling 'Bang van Dendoncker', die op dinsdag 5 januari meteen na de eerste aflevering van 'Groeten Uit' bij VTM te zien is. Om de eerste week van januari af te sluiten trakteert 'Familie' de kijkers op vrijdag 8 januari om 20.00 uur op een extra lading intriges in de dubbele midseizoensfinale.


Peter Van den Begin, Gene Thomas, Ann Van Elsen en Gunther Levi duiken terug in het verleden in 'Groeten Uit'
Geen TikTok, Waze of Instagram, wel puur jeugdsentiment in de nieuwe afleveringen van 'Groeten Uit'. Vanaf dinsdag 5 januari om 20.40 uur stuurt An Lemmens een nieuwe lading bekende gezichten terug in de tijd. Ze worden ondergedompeld in hun tienerjaren met heel wat 'auto-sing-alongs', unieke reünies en nostalgische jeugdactiviteiten. Peter Van den Begin bijt de spits af en keert samen met zijn vrouw Tine Reymer en dochters Charlie en Thelma terug naar 1976. Verder stappen o.a. Gene Thomas en Kristel Verbeke met hun twee dochters (1985), Ann Van Elsen met haar man en nieuw samengesteld gezin (1991) en Gunther Levi met zijn vrouw en twee kinderen (1988) in de teletijdmachine.

An Lemmens: ''Groeten Uit' is hét ultieme 'bubbelprogramma' om het jaar mee in te zetten, met veel warmte, nostalgie en leuke jeugdherinneringen. Kijkers komen meer te weten over het lievelingsgerecht van de 12-jarige Peter, maar ook over Gene en zijn eerste band, de favoriete gezinsvakantie van Gunther en Ann die eigenlijk astronaut wou worden. En ikzelf? Ik vond de outfits van de jaren 90 verschrikkelijk (lacht).'

'Bang van Dendoncker', de comedyshow van Jens Dendoncker, voor het eerst op tv
Met zijn allereerste solovoorstelling 'Bang van Dendoncker' lokte comedian Jens Dendoncker volle zalen in België en Nederland. Op dinsdag 5 januari is de show voor het eerst te zien bij VTM, meteen na de eerste aflevering van 'Groeten Uit' om 21.50 uur. Jens vertelt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal over het geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de nostalgie naar een vervlogen mooie jeugd. Overgoten met een stevige dosis humor à la Jens. De zaalshow zal ook te zien zijn op VTM GO, waar die exclusief vooraf wordt gegaan door het voorprogramma van de jonge Kempenaar Jeroen Verdick en dat van Vincent Voeten, winnaar van de Comedy Talent Award, de grootste stand-up wedstrijd van Nederland.

Adrenaline in het nieuwe seizoen van 'Op Interventie'
Vanaf woensdag 6 januari om 20.40 uur neemt de Genkse interventiepolitie de kijkers mee op sleeptouw naar de frontlinie van de zone CARMA, die zich uitstrekt over 8 steden en gemeenten in Limburg. In het nieuwe seizoen starten de agenten een klopjacht op twee daders gekleed als figuren uit de serie 'La Casa de Papel' die een gewapende overval pleegden. Het geduld van het CARMA-team wordt op de proef gesteld tijdens de talloze controleacties, verhoren en achtervolgingen.

Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel herbeleven het verleden in 'Wat Een Jaar!'
Vanaf 7 januari start het weekend bij VTM al op donderdag om 20.40 uur met een gloednieuw seizoen van 'Wat Een Jaar!'. En wat een jaar is het al geweest. Gastheer Koen Wauters maakt daarom samen met teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel opnieuw een sprong in de tijd om zich onder te dompelen in een jaar dat hun studiogasten bewust meemaakten. Van de outfits tot de kapsels en van de decors tot de muziek, het komt allemaal terug. In de eerste aflevering reist het trio terug naar 2005: het jaar waarin de 17-jarige Frances Lefebure op de schoolbanken van de Steinerschool in Gent zat en de 21-jarige Sean Dhondt met zijn band Nailpin en popster Avril Lavigne in Japan tourde. Verder krijgen Koen, Nathalie en Jonas o.a. ook Marcelo Ballardin, Clara Cleymans en Pascal Braeckman op bezoek in het nieuwe seizoen.

Dubbele portie intriges in midseizoensfinale van 'Familie'
Als kers op de taart sluit 'Familie' de eerste week van januari af met een cadeautje voor de kijkers: een extra lange midseizoensfinale. De dubbelaflevering is op vrijdag 8 januari om 20.00 uur te zien bij VTM en belooft de nodige intriges. Een ruzie tussen Amélie (Erika Van Tielen) en Jonas (David Cantens) loopt uit de hand, Benny (Roel Vanderstukken) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) staan voor een onaangename verrassing en wie haalt het CEO-schap binnen bij Wolff & Bos?


DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 20:45
    Restaurant Misverstand
    00:55
    VRT NWS laat
  • 20:35
    De Afspraak
    23:50
    Nachtlus
  • 20:15
    VRT NWS journaal met VGT
    21:00
    Geen uitzending
  • 20:40
    Eenmaal Andermaal
    01:10
    Geen uitzending
  • 20:00
    Premier League Darts
    01:30
    Geen uitzending
  • 20:35
    Once Upon a Time... In Hollywood
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 20:35
    Barb Wire
    01:15
    Stargate SG-1
  • 20:20
    Strong Medicine
    00:50
    Offspring
  • 20:35
    De Pfaffs
    00:55
    Geen uitzending
  • 20:00
    De Tafel van Gert
    01:40
    Big Brother
  • 20:35
    Bohemian Rhapsody
    01:00
    Friends
  • 20:35
    NCIS: Los Angeles
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 20:35
    Extreme Food Phobics
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 20:30
    Buried in the Backyard
    00:40
    Castle
  • 20:25
    Z-Extra Vivium Digital Awards
    21:30
    Herhalingslus
  • 20:37
    Tooldokter
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 20:40
    De Garde van Gert
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 19:55
    The Paddock
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 20:00
    Murdoch Mysteries
    00:20
    Silent Witness
  • 20:34
    The Passion
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 20:55
    Focus
    00:17
    Nieuwsuur
  • 20:25
    Reizen Waes
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach