Ontdek hoe VTM het nieuwe jaar 2021 inzet!

dinsdag 22 december 2020

VTM zet 2021 in met nieuwe afleveringen van drie vertrouwde sterkhouders. Vanaf dinsdag 5 januari duiken bekende Vlamingen terug in de tijd in 'Groeten Uit'. Op woensdagavond doet de Genkse interventiepolitie vanaf 6 januari de adrenaline van het scherm spatten in 'Op Interventie'.

Vanaf 7 januari zetten Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel het weekend al op donderdag in met 'Wat Een Jaar!'. Jens Dendoncker zorgt voor een stevige dosis humor in de special van zijn eerste solovoorstelling 'Bang van Dendoncker', die op dinsdag 5 januari meteen na de eerste aflevering van 'Groeten Uit' bij VTM te zien is. Om de eerste week van januari af te sluiten trakteert 'Familie' de kijkers op vrijdag 8 januari om 20.00 uur op een extra lading intriges in de dubbele midseizoensfinale.


Peter Van den Begin, Gene Thomas, Ann Van Elsen en Gunther Levi duiken terug in het verleden in 'Groeten Uit'
Geen TikTok, Waze of Instagram, wel puur jeugdsentiment in de nieuwe afleveringen van 'Groeten Uit'. Vanaf dinsdag 5 januari om 20.40 uur stuurt An Lemmens een nieuwe lading bekende gezichten terug in de tijd. Ze worden ondergedompeld in hun tienerjaren met heel wat 'auto-sing-alongs', unieke reünies en nostalgische jeugdactiviteiten. Peter Van den Begin bijt de spits af en keert samen met zijn vrouw Tine Reymer en dochters Charlie en Thelma terug naar 1976. Verder stappen o.a. Gene Thomas en Kristel Verbeke met hun twee dochters (1985), Ann Van Elsen met haar man en nieuw samengesteld gezin (1991) en Gunther Levi met zijn vrouw en twee kinderen (1988) in de teletijdmachine.

An Lemmens: ''Groeten Uit' is hét ultieme 'bubbelprogramma' om het jaar mee in te zetten, met veel warmte, nostalgie en leuke jeugdherinneringen. Kijkers komen meer te weten over het lievelingsgerecht van de 12-jarige Peter, maar ook over Gene en zijn eerste band, de favoriete gezinsvakantie van Gunther en Ann die eigenlijk astronaut wou worden. En ikzelf? Ik vond de outfits van de jaren 90 verschrikkelijk (lacht).'

'Bang van Dendoncker', de comedyshow van Jens Dendoncker, voor het eerst op tv
Met zijn allereerste solovoorstelling 'Bang van Dendoncker' lokte comedian Jens Dendoncker volle zalen in België en Nederland. Op dinsdag 5 januari is de show voor het eerst te zien bij VTM, meteen na de eerste aflevering van 'Groeten Uit' om 21.50 uur. Jens vertelt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal over het geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de nostalgie naar een vervlogen mooie jeugd. Overgoten met een stevige dosis humor à la Jens. De zaalshow zal ook te zien zijn op VTM GO, waar die exclusief vooraf wordt gegaan door het voorprogramma van de jonge Kempenaar Jeroen Verdick en dat van Vincent Voeten, winnaar van de Comedy Talent Award, de grootste stand-up wedstrijd van Nederland.

Adrenaline in het nieuwe seizoen van 'Op Interventie'
Vanaf woensdag 6 januari om 20.40 uur neemt de Genkse interventiepolitie de kijkers mee op sleeptouw naar de frontlinie van de zone CARMA, die zich uitstrekt over 8 steden en gemeenten in Limburg. In het nieuwe seizoen starten de agenten een klopjacht op twee daders gekleed als figuren uit de serie 'La Casa de Papel' die een gewapende overval pleegden. Het geduld van het CARMA-team wordt op de proef gesteld tijdens de talloze controleacties, verhoren en achtervolgingen.

Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel herbeleven het verleden in 'Wat Een Jaar!'
Vanaf 7 januari start het weekend bij VTM al op donderdag om 20.40 uur met een gloednieuw seizoen van 'Wat Een Jaar!'. En wat een jaar is het al geweest. Gastheer Koen Wauters maakt daarom samen met teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel opnieuw een sprong in de tijd om zich onder te dompelen in een jaar dat hun studiogasten bewust meemaakten. Van de outfits tot de kapsels en van de decors tot de muziek, het komt allemaal terug. In de eerste aflevering reist het trio terug naar 2005: het jaar waarin de 17-jarige Frances Lefebure op de schoolbanken van de Steinerschool in Gent zat en de 21-jarige Sean Dhondt met zijn band Nailpin en popster Avril Lavigne in Japan tourde. Verder krijgen Koen, Nathalie en Jonas o.a. ook Marcelo Ballardin, Clara Cleymans en Pascal Braeckman op bezoek in het nieuwe seizoen.

Dubbele portie intriges in midseizoensfinale van 'Familie'
Als kers op de taart sluit 'Familie' de eerste week van januari af met een cadeautje voor de kijkers: een extra lange midseizoensfinale. De dubbelaflevering is op vrijdag 8 januari om 20.00 uur te zien bij VTM en belooft de nodige intriges. Een ruzie tussen Amélie (Erika Van Tielen) en Jonas (David Cantens) loopt uit de hand, Benny (Roel Vanderstukken) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) staan voor een onaangename verrassing en wie haalt het CEO-schap binnen bij Wolff & Bos?


DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 10:00
  Erediensten
  11:00
  De Zevende Dag
 • 10:00
  Ketnet Junior
  13:00
  Sporza: BK Wielrennen
 • 10:05
  Nachtraven
  10:55
  De nieuwe avonturen van Oggy
 • 10:00
  Geen Uitzending
  12:00
  L.A.'s Finest
 • 10:00
  Geen uitzending
  13:30
  Meat the Family
 • 00:25
  Onderbreking
  12:15
  The Kids Are Alright
 • 01:25
  Geen Uitzending
  12:50
  The School of Rock
 • 10:10
  Lang leve koning Julien
  10:30
  Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 09:00
  Geen uitzending
  11:00
  De ambachter
 • 09:25
  Geen uitzending
  10:25
  Love Island
 • 05:50
  NRJ Night
  11:30
  LOOP Play6
 • 10:05
  Dr. Phil
  12:35
  Property Brothers
 • 10:00
  Ware delicatessen
  10:35
  Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
 • 08:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 10:00
  Herbert
  12:00
  De Vlaamse Top 10
 • 10:17
  Mijn tuin
  10:27
  Simple diy
 • 06:00
  Geen programmagegevens beschikbaar
 • 09:45
  San Titar
  10:20
  Stamnummer 1
 • 10:15
  Midsomer murders
  16:00
  Death in Paradise
 • 10:15
  American Pickers
  12:45
  Laugh Out Loud
 • 09:52
  Klassiekers met Kleinsma
  10:45
  NOS Sport: TT Assen
 • 09:59
  Eucharistieviering
  11:01
  Nederland Zingt Dichtbij
 • 09:02
  Mijn bijzonder rare week met Tess
  10:20
  Hoofdzaken