Ontdek de eerste beelden uit 'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home'

dinsdag 18 augustus 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

De moeder aller datingprogramma's is terug: vanaf maandag 31 augustus om 20.35 uur gaan 6 boeren samen met Dina Tersago en An Lemmens op zoek naar de liefde in 'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home'.

Paardenverzorgster Veerle (29), akkerbouwer en varkensboer Bart (28), perenkweker David (36), pluimveeboer Frits (23), loonwerker en koeienboer (25) Tristan en paardenpensionhouder en akkerbouwer Dries (31), allen gaan ze op zoek naar de ware liefde.


Veerle en Tristan openen de jacht op een toffe man, David, Frits, Dries en Bart dromen van de vrouw van hun leven. Voor het eerst lezen de boeren uit dit nieuwe seizoen van de 'Boer zkt Vrouw'-reeks hun brieven zonder de hulp van vrienden of familie.


Maar ze staan er niet alleen voor: Veerle, Bart, David, Frits, Tristan en Dries mogen hun post en de leuke video’s die VTM mocht ontvangen, samen bekijken én becommentariëren. Er staat veel op het spel, want de vijf kandidaten die het meest in de smaak vallen, mogen meteen blijven logeren op de boerderij. De jacht op de harten van de boeren is geopend!

'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home', vanaf maandag 31 augustus om 20.35 uur bij VTM.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ludo Busschots in 'Albert II'

Na een incident tijdens een receptie voor de legertop, wordt duiker Rick Symons naar het 40ste Search and Rescue smaldeel in Koksijde gestuurd. Rick wordt er opgenomen in de competente, maar licht aparte Sea King crew. De grootste verrassing is de aanwezigheid van Alex, de vrouwelijke medic, waarmee Rick eerder al een kleine aanvaring heeft gehad. De overplaatsing naar Koksijde dwingt Rick tot nog een andere confrontatie. Die met zijn verleden.

'Windkracht 10: Koksijde Rescue', film uit 2006 nav. het overlijden van Ludo Busschots, om 21.25 uur op En.

Dossiers