Nieuwe aflevering van 'DNA Nys' op televisie

vrijdag 18 december 2020
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

'DNA Nys' zal dan toch nog eens op En te zien zijn. Het gaat om een aflevering die op 3 februari wordt uitgezonden. Dat is enkele dagen na het WK veldrijden in Oostende. Zo schrijft Het Nieuwsblad.

'DNA Nys' was gedurende enkele seizoenen te zien op Eén en de docureeks volgde het reilen en zeilen voor en achter de schermen bij veldrijders Sven en Thibau Nys. Maar de jongste tijd was de reeks een online leven gaan leiden met afleveringen van om en bij de zes minuten op de website van Sporza.


Het productiehuis heeft nu toch een akkoord bereikt met Eén en er zal een langere aflevering worden gemaakt die op Eén komt. Het gaat om een compilatieaflevering die wordt aangevuld met nieuwe beelden.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers