Niet Sean Dhondt, maar Chris Van den Durpel presenteert 'Familieraad'

zondag 23 februari 2014

Opmerkelijk bericht vandaag, uitgestuurd door de persdienst van VTM. In tegenstelling tot eerdere berichten zal Sean Dhondt dan toch niet de speciale reeks van 'Familieraad' naar aanleiding van 25 jaar VTM presenteren. Chris Van den Durpel neemt die taak nu op zich.

'Familieraad' keert terug tijdens de zomer van 25 jaar VTM en zal een prominente plaats innemen in het programmaschema. Het entertainend familiespel loopt twee maanden lang, telkens van maandag tot en met vrijdag. Nieuw is dat de feestelijke editie van 'Familieraad' met humor wordt gekruid én wordt gepresenteerd door Chris Van den Durpel.

Chris Van den Durpel
Chris Van den Durpel zal 'Familieraad' op zijn eigen persoonlijke manier presenteren en er zijn humoristische stempel op drukken. Hij zal het spel in goede banen leiden en voor extra lachplezier en jus zorgen met sketches en persiflages. De kijker kan zich nu al verheugen en de teams zijn lichtjes gewaarschuwd.

De deelnemende teams zijn trouwens stuk voor stuk bekende medemensen, die samen een VTM-geschiedenis hebben. Zo zullen Dina Tersago en enkele van haar boeren, Bart Kaëll en zijn Soundmixjury, … tot de vrolijke jongens van 'Tegen De Sterren Op' de topantwoorden proberen te raden tijdens een rondje 'Familieraad'.

Programmadirecteur Ricus Jansegers is opgetogen over de nieuwe invulling van 'Familieraad' én over de samenwerking met Chris Van den Durpel: 'Het doet me veel plezier dat de man die nooit bij VTM heeft gepresenteerd de hele zomer lang op de zender zal aantreden in de feestelijke editie van 'Familieraad'. Door in zee te gaan met Chris Van den Durpel kiezen we resoluut voor de humorpiste, twee troeven die een meerwaarde geven aan het programma.'

Chris Van den Durpel zelf kijkt er naar uit om terug de televisiestudio in te duiken en 'Familieraad' naar zijn hand te zetten: 'Het zal ongetwijfeld een boeiende zomer worden. Ik leer heel wat nieuwe mensen kennen die ik nog nooit ontmoet heb en de vakantieperiode doorbrengen in Vilvoorde is al helemaal super. Het hoeft toch niet altijd Frankrijk of Portugal te zijn.'


Lees ook:
Sean Dhondt presenteert 'Familieraad: 25 jaar VTM'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers