Kijkcijfers: 650.000 mensen zien eerste aflevering van 'Het Rad' op VIER

dinsdag 4 augustus 2020
Foto: © VIER 2020

In juli nam VIER de tijd om plaats te maken voor en te investeren in nieuwe lokale zomerprogramma's. Juli bleef desalniettemin op niveau en haalde 8,7% marktaandeel.

In augustus pakt de zender nu met succes uit met maar liefst twee nieuwe dagelijkse formats. Zo liet Peter Van de Veire een hele nieuwe generatie kennismaken met de 2.0-versie van 'Het Rad'. De Vlaming keek massaal naar de reboot van de legendarische gameshow, die zich met 650.000 kijkers en een marktaandeel van 34,5% meteen ook tot marktleider bombardeerde bij de zenderdoelgroep VVA 18-54.


Daarnaast liet ook de eerste aflevering van het nieuwe 'Huizenjagers Vakantiehuizen' van zich horen in primetime met een stevige 16,2% marktaandeel en zo’n 247.000 kijkers. Een succesvolle aftrap voor het nieuwe tv-seizoen op VIER.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - Wim Opbrouck

'Bake Off Vlaanderen' slaat haar iconische witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende. Gastheer Wim Opbrouck en juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn zijn opnieuw van de partij, samen met tien nieuwe gepassioneerde amateurbakkers.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers