Disney+ bevestigt nieuwe en exclusieve titels voor 2023

zaterdag 17 juni 2023

Disney+ bevestigt meer titels die in 2023 exclusief op de service in België in première gaan, waaronder het tweede seizoen van Marvel Studios' 'Loki' (6 oktober) met Tom Hiddleston en Sophia Di Martino in de hoofdrollen en de documentaire en Britse Original 'Wagatha Christie' (werktitel) met Coleen Rooney.

Er staat ook een derde seizoen gepland van de originele comedyserie 'Only Murders in the Building' (8 augustus) met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in de hoofdrollen. Het langverwachte tweede seizoen van FX's 'Welcome to Wrexham' blijft het traject van Rob McElhenney en Ryan Reynolds met Wrexham AFC volgen, terwijl FX's veelgeprezen originele serie 'The Bear' terugkeert naar Chicago, waar Carmy en zijn crew eraan werken om hun broodjeszaak te transformeren in een next-level zaak.


De langverwachte Britse originele serie 'The Full Monty' (14 juni) gaat deze maand van start en speelt zich 25 jaar na de oorspronkelijke Britse hit af. Andere bevestigde Britse Originals voor 2023 zijn onder andere 'Culprits', een donkere en grappige serie met Nathan Stewart Jarrett ('Generation') en Gemma Arterton ('Funny Woman') in de hoofdrollen, en 'Brawn; The Impossible Formula 1® Story' (werktitel), een Brits sportverhaal verteld door Keanu Reeves. Andere EMEA Originals op de planning zijn de geanimeerde sci-fi-anthologie 'Kizazi Moto: Generation Fire' (5 juli), geproduceerd door OSCAR®-winnend regisseur Peter Ramsey, van makers uit Zimbabwe, Oeganda, Zuid-Afrika, Nigeria, Kenia en Egypte, plus de Italiaanse serie 'Lions of Sicily', gebaseerd op Stefania Auci's bestseller 'The Florios of Sicily', die twee kleine kruidenhandelaars volgt op zoek naar sociale verlossing.

Na de komst van Marvel Studios' 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' in mei, biedt juni een unieke line-up van de nieuwste blockbusters waar abonnees van kunnen genieten, waaronder James Camerons wereldwijde fenomeen 'Avatar: The Way Of Water' (nu beschikbaar) en de originele film 'Flamin' Hot' (nu beschikbaar), geregisseerd door Eva Longoria. Marvel Studios' spionagethriller 'Secret Invasion' met Samuel L. Jackson in de hoofdrol is beschikbaar om te streamen vanaf 21 juni.

General entertainment
FX's 'The Bear' (seizoen 2) is terug, met Carmen 'Carmy' Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) en Richard 'Richie' Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach). 'The Bear' gaat over eten, familie, de waanzin van hard werken, de schoonheid van het gevoel van urgentie en alle donkere, duistere schaduwkanten die daarbij komen kijken.  FX's 'Welcome to Wrexham', een voetbal docuserie, keert ook terug voor tweede seizoen.

Het komische moordmysterieserie 'Only Murders in the Building' (8 augustus), van de hand van Steve Martin, Dan Fogelman en John Hoffman, keert terug met een derde seizoen. Ook nieuw in 2023 zijn 'Secrets & Sisterhood: The Sozahdahs', waarin 10 moslimzussen uit Amerika worden gevolgd wier geloof en band op de proef worden gesteld terwijl ze proberen te navigeren tussen culturele verwachtingen, hun carrière en de liefde in Los Angeles; de komediefilm 'Miguel Wants to Fight' (augustus 2023) over een middelbare scholier die een reeks hilarische tegenslagen tegenkomt terwijl hij probeert zijn allereerste gevecht aan te gaan; en 'The Jewel Thief', een ongelooflijk verslag uit de eerste hand over Gerald Blanchard, een van de meest bedreven criminele meesterbreinen uit de moderne geschiedenis.

MARVEL
'Loki' gaat op 6 oktober verder als de eerste serie van Marvel Studios met een tweede seizoen. Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino en Gugu Mbatha-Raw schitteren in de hoofdrollen en gaan meteen verder waar het eerste seizoen ophield.

'Echo' verschijnt op 29 november met alle afleveringen meteen beschikbaar. De serie vertelt het verhaal van Maya Lopez, wiens meedogenloze gedrag in New York City haar in haar geboortestad inhaalt. Ze moet haar verleden onder ogen komen, opnieuw contact maken met haar inheems-Amerikaanse roots, en de betekenis van familie en gemeenschap omarmen als ze ooit vooruit hoopt te komen.

LUCASFILM
Krijger. Verschoppeling. Rebel. Jedi. 'Ahsoka' verschijnt in augustus 2023. De serie speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

PIXAR
'Win or Lose' (december 2023) is Pixars eerste officiële longformserie die is bevestigd voor Disney+. De serie volgt de met elkaar verweven verhalen van verschillende personages terwijl ze zich voorbereiden op een grote kampioenschapssoftbalwedstrijd.

NATIONAL GEOGRAPHIC
Bertie Gregory keert terug naar Disney+ met een tweede seizoen van 'Epic Adventures with Bertie Gregory', dat kijkers meeneemt op epische en zenuwslopende reizen naar de meest spectaculaire en geheimzinnige hoeken van onze wilde wereld.

DISNEY BRANDED TELEVISION
De Wildcats van East High keren ook terug naar Disney+ met een vierde seizoen van 'High School Musical: The Musical: The Series'.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Máxima' (Videoland)

Máxima verhuist naar Brussel om onder begeleiding van Thomas Wagenaar aan haar integratie te beginnen. Door zijn drukke agenda kan Willem-Alexander haar niet vaak opzoeken. Máxima voelt zich eenzaam en mist haar familie en vrienden, terwijl ze worstelt met haar loyaliteit aan haar vader en de kritische vragen van de pers. Wanneer daar ook nog een pijnlijke onthulling in een roddelblad bovenop komt, is de maat vol voor Máxima.

'Máxima', om 22.00 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:15
    Thuis
    06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  • 22:55
    Trial in the Outback
    07:30
    Ketnet Junior
  • 20:50
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 23:00
    Chicago Fire
    01:20
    Geen uitzending
  • 22:30
    Fatal Attraction
    03:00
    Geen uitzending
  • 23:05
    Frailty
    01:40
    Geen uitzending
  • 22:20
    MythBusters
    01:15
    Geen uitzending
  • 22:40
    Beverly Hills, 90210
    16:10
    The X-Files
  • 22:55
    Slisse & Cesar
    06:00
    Joe
  • 23:10
    Het Perfecte Plaatje
    04:50
    Geen uitzending
  • 23:10
    Will & Grace
    02:30
    Neighbours: A New Chapter
  • 23:10
    Scorpion
    02:20
    Border Security: America's Front Line
  • 22:40
    The Real Housewives of Beverly Hills
    01:40
    MasterChef UK
  • 22:45
    CSI: Miami
    01:30
    Geen uitzending
  • 21:00
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 23:18
    Publireportage
    05:55
    Sixties To Six
  • 23:00
    De Garde van Gert
    02:25
    BBQ Vanavond?!
  • 22:40
    Play Sports Highlights
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 22:55
    Silent Witness
    02:40
    Father Brown
  • 22:19
    Op1
    01:41
    NOS Journaal
  • 23:07
    2Doc
    01:50
    Nieuwsuur
  • 23:15
    Draadstaal
    01:28
    Plakshot