'Big Brother'-koppel Bart en Katrijn uit elkaar

donderdag 15 november 2007

Het 'Big Brother'-sprookje van Bart en Katrijn is over en uit. Het koppel leerde elkaar kennen in de allereerste reeks van 'Big Brother' op KANAALTWEE. Enkele weken geleden beslisten ze om elk hun eigen weg te gaan.

Bart

en Katrijn, het was het eerste koppel dat geschiedenis schreef in het 'Big Brother'-huis. Vlaanderen keek toe hoe agent Bart (32) verliefd werd op zijn Katrijntje (28). Tranen vloeiden over het scherm toen Katrijn uit het huis werd gestemd. Maar ook na afloop van 'Big Brother' bleef hun relatie overeind. In juni 2004 werd hun dochtertje geboren.

Na 'Big Brother' zette Bart een punt achter zijn politiecarrière en ging hij optreden als 'Los Papagueros', één van de vele acts met compaan Jeroen. Maar éénmaal een nieuwe lading kandidaten zijn intrede nam in het bekendste huis van Vlaanderen ging het een stuk minder met zijn muzikale carrière.  Momenteel is hij de uitbater van het themacafé van SK Lierse. Ook Katrijn proefde even van het leven als zangeres, maar heeft intussen haar eigen lingeriewinkel.

Wat ooit begon als een 'Big Brother'-sprookje is nu volledig voorbij. Enkele weken geleden besliste het koppel om uit elkaar te gaan.

Bron: HLN

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

De Kampioenen reizen naar Frankrijk voor een vriendenmatch tegen Saint-Tin-Tin, op uitnodiging van Albert Tartuffe, een vriend van voorzitter Balthasar Boma. Maar wat een fijne vakantie moest worden, loopt helemaal anders af dan de Kampioenen gedacht hadden...

'Kampioen Zijn Blijft Plezant', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers