Videoland streamt in juni de splinternieuwe serie 'Gestrand Op Honeymoon Island'

zaterdag 25 mei 2024
Foto: Videoland - © RTL 2024

De maand juni komt er alweer aan en met dit heerlijke weer staat dan ook de nieuwe zomerse Videoland Original serie 'Gestrand Op Honeymoon Island' op de planning , waar vijf koppels die elkaar nŤt kennen met elkaar moeten overleven op een onbewoond eiland.

Ook is er weer een nieuw seizoen van 'Moedermaffia!' vol humoristische momenten, spanning en drama en zijn Thomas Lynley en Barbara Havers terug in 'The Inspector Lynley Mysteries' met de meest complexe en uitdagende moordzaken.


Voor de sportliefhebbers staat er een achtmans- toernooi van 'Glory Light Heavyweight Grand Prix', de 'ZLM Tour 2024' in Westkapelle en een race-wedstrijd van 24 uur in de 'WEC: 24 uur van Le Mans' op het menu en als kers op de taart is KANE terug in de Ziggo Dome met een live concert 'Kane: A Story Recorded in Concert'.

Highlights juni

'Gestrand op Honeymoon Island'
In de nieuwe Videoland Original serie ‘Gestrand op Honeymoon Island’ gaan vijf koppels een ultiem liefdesavontuur aan op de Filipijnen. Ver van alle luxe van thuis, testen de deelnemers hun prille liefde na een romantische trouwceremonie. Ze zijn compleet op elkaar en het eiland aangewezen met maar één vraag: 'Kan liefde slagen als je niets anders hebt dan elkaar?'

'Gestrand op Honeymoon Island' is vanaf 1 juni wekelijks te streamen bij Videoland.

'Midnight in the Switchgrass'
Een zenuwslopende en tegelijkertijd onthullende misdaadthriller. FBI-agent Karl Helter en officier Rebecca Lombardi staan op het punt een mensenhandel-zaak aan het licht te brengen. Nadat een jonge vrouw van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, bestaat het vermoeden dat de vrouw het slachtoffer is geworden van een meedogenloze seriemoordenaar die al jaren ongrijpbaar is. Terwijl ze de zaak verder onderzoeken, komen de agenten terecht in een gevaarlijk web van criminele activiteit en ontdekken ze lang verborgen geheimen die grote gevolgen zullen hebben voor zowel de slachtoffers als de daders.

'Midnight in the Switchgrass' is vanaf 1 juni te streamen bij Videoland.

'Silverstar'
Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan haar eigen manege. Silverstar is de zoon van Whitestar. Als Silverstar van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de zestienjarige Esmee. De twee ontwikkelen al gauw een bijzondere band. Na een brand in haar stal krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.

'Silverstar' is vanaf 1 juni te streamen bij Videoland.

'ZLM Tour 2024'
Nederlands grootste etappekoers voor profwielrenners, de ZLM Tour, wordt van 5 t/m 9 juni iedere dag live uitgezonden bij RTL 7 en Videoland. De rittenwedstrijd start op 5 juni met een individuele tijdrit over 13 kilometer in het Zeeuwse Westkapelle (gemeente Veere). Inmiddels zijn ook de namen van de eerste deelnemende teams bekend, waaronder WorldTour teams Visma-Lease a Bike, dsm-firmenich PostNL, Alpecin-Deceuninck, Astana en Intermarché- Wanty. De laatste twee edities van de ZLM Tour in 2022 en 2023 werden gewonnen door Visma-Lease a Bike topsprinter Olav Kooij.

'ZLM Tour 2024' is op 5 juni van 18.30 tot 20.30 en 6 t/m 9 van 14.30 tot 16.30 live te streamen bij Videoland.

'Kane: A Story Recorded in Concert'
KANE is terug! Na de Videoland Original documentaire 'Kane: A Story Recorded', besloten Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen na tien jaar weer het podium op te gaan. De band staat vijf avonden in een uitverkochte Ziggo Dome, maar jij kan erbij zijn! Op vrijdag 7 juni voegt Kane een nieuw hoofdstuk toe aan hun documentaireserie en zit je bij Videoland op de eerste rij tijdens de livestream van hun concert re/CONNECT.

'Kane: A Story Recorded in Concert' is op 7 juni, vanaf 20.30 uur, live te streamen bij Videoland.

'Moedermaffia!' S2
Het tweede seizoen van ‘Moedermaffia!’ gaat verder waar seizoen één de kijker achterliet; Daan is onbedoeld zwanger van haar ex Jorrit, de cursisten van Patty dienen nog altijd als dé supportgroep voor Daan en Monique is, tot irritatie van Daan, nog steeds de perfecte stiefmoeder. Of is dat toch allemaal schijn? Als ‘perfect mom’ Momo, na jaren zonder contact, bezoek krijgt van haar eigen moeder Marja, wordt ze gedwongen een betere versie van zichzelf te worden. Zelfontwikkeling in de vorm van een carrière als ‘momfluencer’ en Jorrit voorgoed de deur wijzen, nadat hij zijn zwakke moment met Daan heeft opgebiecht. Een zoektocht om die perfecte versie van haarzelf te worden, waardoor alles en iedereen volledig tegen haar keert, maar wellicht de gezinnen dichter bij elkaar kan brengen.

'Moedermaffia! S2' is vanaf 7 juni in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Glory Light Heavyweight Grand Prix
Na de prachtige zwaargewicht Grand Prix eerder dit jaar is het op 8 juni tijd voor de beste licht zwaargewichten ter wereld om het in een achtmans-toernooi tegen elkaar op te nemen. Wie blijft er drie partijen op rij staan en kroont zich in Rotterdam Ahoy tot de heftigste vechter in deze gewichtklasse? Geen van de toppers verstopt zich in ieder geval, want de deelnemerslijst in deze sterke gewichtklasse is er één om je vingers bij af likken. Uiteraard is de wereldkampioen Tarik Khbabez van de partij, maar ook zijn voorgangers Donegi Abena en Sergej ‘Sledgehammer’ Maslobojev. Daarnaast geeft ook de rising star van dit moment Bahram Rajabzadeh acte de présence. Hij deed ook al mee aan de zwaargewicht Grand Prix en haalde daar op indrukwekkende wijze de halve finale.

'Glory Light Heavyweight Grand Prix' is op 8 juni vanaf 19.30 uur live te streamen bij Videoland.

'Net als in de Film'
Annabel en Sander lijken in alles elkaars tegenpolen als ze begin jaren ’80 eindexamen doen, maar als ze samen in de schoolband terechtkomen vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Sander is echter niet de enige die gelooft in Annabels muzikale talent en als ze met Olaf in zee gaat verliest ze Sander uit het oog. Tot ze elkaar in de 90’s weer tegenkomen en samen met Sanders beste vriend Malcolm een dance-act beginnen. Three is a Crowd voert al snel de hitlijsten aan. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en jezelf.

'Net als in de Film' is vanaf 12 juni te streamen bij Videoland.

WEC: 24 uur van Le Mans
Het race- evenement is er dit jaar weer met de mooiste talenten die binnen 24 uur zo veel mogelijk rondes rijden op het Circuit de la Sarthe in Le Mans, Frankrijk van 13.6 kilometer en deels op de grote weg. Deze jaarlijkse wedstrijd, die sinds 1923 bestaat, is samen met de Grand Prix van Monaco en de Indianapolis 500, één van de beroemdste races van het jaar. In tegenstelling tot de andere 7 races van dit jaar, zullen er ook 16 LMP2 auto’s rijden, uit de European en de Asian Le Mans series. Dit jaar staat het evenement weer garant voor spanning en sensatie met enkele van 's werelds beste coureurs die vechten om de titel op een legendarisch circuit met topsnelheden tot wel 350 km/per uur.

'WEC: 24 uur van Le Mans' is op 15 juni vanaf 16.00 live te streamen bij Videoland.

'The Inspector Lynley Mysteries' S6
De aristocratische rechercheur Thomas Lynley en sergeant Barbara Havers zijn terug met de meest intrigerende misdaadverhalen uit de bekroonde Britse misdaadserie. Samen lossen de twee in opdracht van Scotland Yard, tal van moorden op. Door hun unieke professionele kwaliteiten vullen ze elkaar goed aan. Toch lopen ze in het dagelijkse leven regelmatig tegen hun persoonlijkheden aan, wat resulteert in grappige en soms hartverscheurende momenten. In dit nieuwe seizoen worden de twee opnieuw geconfronteerd met complexe en uitdagende moordzaken. Ze moeten veel hindernissen overwinnen om de waarheid te achterhalen. Er gebeurt van alles in hun levens die hen op de proef stelt, zowel professioneel als persoonlijk.

'The Inspector Lynley Mysteries S6' is vanaf 20 juni wekelijks te streamen bij Videoland.

Kids
Geniet van de avonturen van de populaire meester en zijn klas in de 'Mees Kees' filmreeks. De perfecte mix van humor, spanning en ontroering maken deze films een geweldige keuze voor het hele gezin. Beleef de bijzondere vriendschap die Mees Kees heeft met zijn klas en de grappige en onvoorspelbare situaties die ze samen meemaken. 'Mees Kees', 'Mees Kees op de Planken' en 'Mees Kees op Kamp' is vanaf 1 juni te streamen bij Videoland.


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 14:30
  Le jardin extraordinaire
  06:00
  Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
 • 13:30
  Ketnet Junior
  12:30
  Zomerbeelden
 • 14:30
  Prinsessia
  06:00
  Tik Tak
 • 14:10
  Medisch Centrum West
  02:35
  Geen uitzending
 • 14:30
  Blind getrouwd: AustraliŽ
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 14:35
  Sinister Sorority
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 14:40
  All New Traffic Cops
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 14:30
  Beverly Hills, 90210
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 10:00
  Joe
  01:55
  Geen uitzending
 • 14:35
  De Zomerkeuken
  04:50
  Geen uitzending
 • 14:25
  ER
  02:15
  Neighbours: A New Chapter
 • 14:35
  Undercover Boss
  02:15
  Geen uitzending
 • 14:20
  Hello Goodbye
  05:00
  Geen uitzending
 • 14:05
  World's Most Evil Killers
 • 12:00
  Wijzer Wonen
  06:00
  Herhalingslus
 • 14:37
  Tooldokter
  05:55
  Sixties To Six
 • 14:25
  Streetfood
  02:05
  Snel, Makkelijk & Lekker
 • 14:30
  Premier League Stories
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 14:20
  Queens of Mystery
  02:05
  DCI Banks
 • 14:35
  Storage Wars
  02:00
  Flip This House
 • 14:00
  NOS het vragenuurtje
  02:24
  NOS Journaal
 • 14:15
  Dwars door de Lage landen
  07:00
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 14:40
  Interstellar Ella
  02:06
  PowNed of View